Poptropica

Cím: Poptropica
Szerző(k):
Kiadó: Libri
Ár: 2499 Ft
Formátum: kötet
Terjedelem: 112 oldal
Megjelenés: 2016.03.10.
Megvásárolható: Könyvesboltok
Online vásárlás:
Bevásárlólista: Loading

A Poptropica online szerepjátékhoz kapcsolódó képregényt jelentetett meg nemrég a Libri. Az Egy ropi naplója regénysorozat szerzője, Jeff Kinney fejéből kipattant ötletből megteremtett világ 2007 óta létezik, a játék főként a 6-15 éves korosztályt célozta meg.

Jeff Kinney, az Egy ropi naplója írójának ötlete alapján itt a Poptropica, Jack Chabert és Kory Merritt vadiúj képregény-sorozata.

Oliver, Mya és Jorge egy hőlégballon-baleset után ismeretlenszigeten köt ki. Legnagyobb döbbenetükre ezen a földön kihaltnakhitt állatok és dühös vikingek élnek. Ez Poptropica, a rejtélyes sziget­világ, ami egyetlen térképen sem szerepel.

Miközben a három barát a hazautat keresi, hamar felfedezik, hogybizonyos baljós erők nemcsak rájuk jelentenek veszélyt, hanem az egész Poptropica létét fenyegetik.

Vajon Oliver, Mya és Jorge meg tud szökni a vérszomjas vikingek elől? Megtalálják a hazavezető utat? És ami még ennél is fontosabb: kiderül, hol van a legközelebbi pizzéria?! Kövesd kockáról kockáraA térkép titkát, hogy te is átélhesd a lélegzetelállítóan izgalmas ka­landokat!

Az alábbi kép a Poptropica napi képregények közül való, csupán illusztráció, tudtunkkal nem szerepel a kötetben:
poptropica-daily