PC Guru 2012/2 – The Darkness 2.

Csütörtökön kerül az újságárusok polcaira a PC Guru legújabb (2012/2) száma, melynek címlapján egy nálunk /egyelőre/ nem annyira ismert, de ízig vérig képregényhős The Darkness pózol. A beltartalomban is helyet kapott, hiszen a második játékot bemutató kiadós cikk mellett a posztermellékleten is a “sötétség” uralkodik majd…

Januárban sem maradtok PC Guru magazin nélkül, hiszen 18-tól mindenki számára beszerezhető a legújabb szám, amelyben ezúttal is exkluzív anyagokkal találkozhattok, továbbá a DVD-mellékleten olyan nyalánkságok várnak titeket, mint a 4 teljes játékot rejtő Oddboxx, vagy éppen a tejes 2011-es PC Guru évfolyam kiváló PDF minőségben. Ráadásul a januári szám mellé is csomagoltunk egy közel A2-es méretű posztert, amin a The Darkness II démoni erőkkel felruházott főhőse kapott helyet.
Hiába volt tele ünnepekkel a december, hiába volt lassú a játékvilág januári “ébredése”, ennek ellenére is sikerült a legújabb PC Guruba olyan írásokat összehozni, ami remélhetőleg felkelti majd az érdeklődéseteket. A címlapon a The Darkness II kapott helyet, a játék, ami az elődjeivel ellentétben már PC-re is elérhető lesz, nekünk pedig volt olyan szerencsénk, hogy több órán keresztül játszhattunk a program egy korai verziójával, és az így szerzett tapasztalatainkat egy hosszabb cikkben össze is foglaltuk nektek.

De nem csak a démoni FPS akadt a horgunkra januárban, megszereztük a legújabb Resident Evil, az Operation Raccoon City előzetes verzióját is, így már ezen játékról is konkrét tényekkel tudunk szolgálni nektek. Emellett összegyűjtöttünk száz olyan játékot 2012-ből, amire érdemes lesz majd odafigyelni, illetve kimerítő elemzést is olvashattok az indie-játékfejlesztésről, természetesen ]{redenc tollából.

Tesztek terén sincs miért panaszkodni, hiszen összesen 13 játékot értékelünk a legújabb számban, többek között a Bioware MMOG-jét, a Star Wars: The Old Republicot, aztán itt az indie-világsiker, a Minecraft, és nem feledkeztünk meg az olyan csemegékről sem, mint a Trine 2, a BF3: Back to Karkand, az Anno 2070 vagy éppen a Serious Sam 3. Ezen felül pedig pótoltunk néhány olyan lemaradást is, amire az őszi játékzuhatagban nem volt időnk…

A DVD-mellékleten ezúttal az Oddworld: The Oddboxx kapott helyet teljes játékként, ami azt jelenti, hogy nem egy, de rögtön négy (Abe’s Oddysee, Abe’s Exodduss, Munch’s Oddysee, Stranger’s Wrath) teljes játékkal lehettek gazdagabbak. Emellett négy videoteszt (LEGO Harry Potter Years 5-7, Rayman Origins, Star Wars: The Old Republic, Trine 2) illetve a teljes 2011-es PC Guru évfolyam vár benneteket, ha behelyezitek a DVD-t a meghajtóba.

A magazin mellé januárban is jár posztermelléklet, a méret a szokásos (közel A2-es), a “főszereplő” pedig a The Darkness II központi karaktere, plusz néhány démoni csáp. Természetesen ezúttal sem feledkeztünk meg a retro Gururól (2005/12), illetve most is találhattok védelmet biztosító ESET kódot a magazin megfelelő oldalán.

Forrás: pcguru.hu