Olvasnivalók a DC hőseiről a téli szünidőre…

A JCS média a DC hőseiről eddig foglalkoztató könyveket adott ki, most pedig ifjúsági /némely esetben illusztrált/ regényekkel bővíti palettáját.
A 8-12 éves korosztálynak szóló olvasnivalók a napokban jelentek/jelennek meg, könyvesboltokban érdemes keresni őket:

Batman – Veszélyes Elvarázsolt Kastély
56 oldal / Ragasztott / 1499 Ft
Joker, a Bohóc Bűnözőkirály, Gotham város legveszélyesebb gonosztevője megszökik az Arkham Elmegyógyintézetből, és egy elhagyatott gyárépületbe csalja Batmant. A gyárban Joker Elvarázsolt Kastélya várja a Sötét Lovagot. Batmannek számos akadályt kell legyőznie, át kell verekednie magát gyilkos pirájákon és Joker klónrobotjain is, hogy elkaphassa a gonosztevőt. Majd meglátjuk, ki nevet a végén!

Superman – Végzetes meteorit
56 oldal / Ragasztott / 1499 Ft
Lex Luthor meg akar kaparintani egy űrszondát, amely egy nagy kriptonitsziklát gyűjtött a Mars mellett. Eközben Supermant lefoglalják a várost elárasztó, megmagyarázhatatlan bűnügyek. Vajon lesz ideje megakadályozni, hogy Luthor megszerezze a veszélyes követ?

DC Szuperbarátok – A Szuperbarátok megmentik a Karácsonyt!
32 oldal / Tűzött / 1249 Ft
Karácsony este Batman, Zöld Lámpás, Robin és Superman fiatal barátaiknak segítettek karácsonyfát díszíteni, hogy minden készen álljon a Télapó fogadására…

Igazság Ligája – Titkos eredet
160 oldal / Ragasztott / 2499 Ft
Batman, Superman, Wonder Woman/Csodanő, Green Lantern/Zöld Lámpás, Hawkgirl, Flash/Villám, Martian Manhunter. Ők a világ legcsodálatosabb szuperhősei, fáradhatatlanul védik és óvják Földünket, de jöhet olyan veszély, amivel egyedül már nem tudnak megküzdeni. Ezért amikor földönkívüliek támadása fenyegeti bolygónkat, a hősök összefognak, és megalakítják az Igazság Ligáját. Vajon képesek lesznek-e időben megállítani a közeledő, hódító sereget?