Netes Sajtókörkép #32

Rusznyák Csaba és Vasember minden mennyiségben: Netes Sajtókörkép rovatunk legújabb bejegyzésének gerincét előbbi cikkíró utóbbi karakterről készült írásai adják.

a.) Rusznyák Csaba áttekintő cikke az idén ötven éves Vasember kalandjairól igazán hasznos, persze Bayer Antal írásaival (egy, kettő, három) összeolvasva.

b.) Emellett aki hozzánk hasonlóan imádja a listákat, az általa összeállított Top10 Vasember történetet is végigböngészheti.

c.) Jó szokásához hűen az új mozifilmről is megemlékezett a Geekz „hasábjain”.

További két cikket olvashatunk még Csabától: először is Joss Whedon Astonishing X-men című sorozatáról, majd Batman és fia történetéről, avagy ismét elesett egy Robin, mire volt jó ez az egész?

Bayer Antal talált rá a következő gyöngyszemre. Az Olasz Fórum blogján egy Uderzo-val készült olasz interjú kivonata olvasható.

Pusztai Dániel ezúttal Ron Marz és Greg Land Soujurn című képregényéről emlékezik meg saját blogján.

Com-X90 rövid kihagyás után újabb bejegyzésekkel jelentkezik blogján: az idősebb Romita bemutatása mellett a Superior Spider-man sorozatról is elmondja a véleményét.

Dunai Tamás Műútban megjelent cikke az önéletrajzi képregényekről immáron online is olvasható a folyóirat honlapján.

Dani Áron mélyíti el ismereteinket a bűnrossz Ultimatum esemény kapcsán: először a felvezető történeteket veszi sorra, majd a főmini következik. Akinek mindez nem elég, az Ultimate Wolverine vs. Hulk című sorozatról íródott cikkel okosodhat tovább.

Végül de nem utolsósorban Rusznyák Csaba és Nagy Krisztián teszik össze amilyük van a GeekzKomix 58. részében.

Recenziók:
Ramiz: Slusszkulcs Klán (Geekz)
Bayer Antal: Darker Than Black (Nero Blanco Blog)