Netes Sajtókörkép #21

Csak ülök itt – továbbra is – a gépem előtt, és alig történik valami…
Van egy igazán semmilyen, már-már mindennapi, az ingerküszöböt éppen hogy elérő infó, miszerint DISNEY, MEG STAR WARS, MEG… ÚJ FILMEK!, na szóval azért mégiscsak történik valami.

Rusznyák Csaba a Disney hatalomátvételét követő világ egyik (rajongók számára mindenképpen) fontos kérdését boncolgatja, miszerint mi lesz a Star Wars könyvekkel és képregényekkel a jövőben?
Rusznyák Csaba másik cikkében a mainstream képregényipar problémáiról írt a Könyvesblogon, mindenki számára kötelező.

Verebics János nagyszerű cikke Zórádról saját blogján olvasható, valamint – folytatva a nemrég elkezdett ‘hagyományt’ – saját képregényes pályafutásáról közöl újabb morzsákat, ezúttal az Igaz Szó című lapról, és a benne megjelent képregényekről.

A Kingpin által három köteteben kiadott, eredetileg a Marvel Knights: Spider-man 1-12. számait jelentő Pók-történetet Dani Áron is elolvasta. Ugyanúgy, ahogy a Flash: Rouge Wart, valamint a Powerless című Marvel-minit.
Áron blogján egyébként most a DC Infinite Crisis-ét felvezető sztorikról olvasható egy rakás összefoglaló: aki esetleg éppen ezt az eseményt akarja a közeljövőben elolvasni, és kíváncsi, hogy pontosan milyen történések előzték meg, irány az Elkerülhetetlen Blog!

Recenziók
Árva-Szabó Péter: K.O.H.O. (Whole Car)
Szabó Dominik: Jean DeWolff halála (ekultura.hu)
Bayer Antal: Szüret + Firka Comics #8 (Nero Blanco)
Bayer Antal: Robinson Crusoe (Nero Blanco)
Bayer Antal: A Jedi visszatér (Nero Blanco)
Rusznyák Csaba: Walking Dead #5 – Farkastörvények (Könyvesblog)