Négypontegy

Azzal, hogy két héttel ezelőtt újra megnyílt a Képregény.Net és frissült az arculata, a ráncfelvarrás még nem fejeződött be teljesen. Azóta is minden nap több apróságon csiszoltunk és több módosítást hajtottunk végre, így ma már nyugodtan feljebb léphetünk a képzeletbeli létránkon a 4.1-es verzióra.

 • Helyére került a Szabályzatunk, melyben leírtakat igyekszünk minden kommentálóval betartatni, de ez nem újdonság, mindig is így volt…
 • 99%-ban Újrarendeztük a Cikkgyűjteményünket. A több, mint 700 cikket sikerült újracsoportosítanunk és az új rendszernek hála rengeteg új lehetőséggel gyarapodtunk:
  • Az eddigiekhez hasonlóan továbbra is kategógiákban vannak elhelyezve a cikkek. A jelentős változás most abban történt, hogy lehetőség nyílt kategóriákon belüli alkategórákra (és néhány esetben azokon belüli alkategóriákra, stb.), amit ki is használtunk, ezzel egy jóval világosabb és könnyebben böngészhető felépítést alakítottunk ki. A kategorizálás továbbra is a cikkek témája szerint történt, így a részletes kategóriarendszerrel együtt már lehetőség van egymáshoz egészen közel álló írások kilistázására.
  • Az Aktuális cikkek panel fejlécére klikkelve az utolsó 50 cikk és cikk-kategória is megtekinthető, megkönnyítve ezzel a ritkábban KN-t olvasók és az ismétlésre vágyók barangolását.
  • Már a cikkek olvasásakor, a bal oldali menüben megjelenő Legolvasottabb cikkek panel fejlécére klikkelve pedig az 50 legolvasottabb cikk és cikk-kategória listához lehet eljutni.
  • Továbbá, az említett 99%-nak köszönhetően a cikkek olvasásakor megjelenő jobb oldali menüben már elérhető a Minden cikk elnevezésű panel, melyből el lehet indulni cikkvadászatra.
  • Ugyancsak a Cikkek helyre kerülésével egy időben bővítettük a keresőnk hatókörét (jobb felül), amely így már minden cikk tartalmát is átfésüli a keresendő tartalomért.
 • Feltöltöttük két Párkockások sorozatunk archívumát, mely a főoldali panel fejlécére kattintva érhető el. A teljes Mordillo sor elérhető, melyből napi egy csík csal mosolyt az olvasók arcára, valamint a fanyar humor kedvelőinek szánt Wulfforgenthaler képecskéi is elérhetőek a kezdetektől idén júliusig bezárólag. Ezúton is még egyszer köszönet érte Maniac-nak!
  A további archívumok feltöltése folyamatban!

A további fejleményekről ugyanitt fogunk beszámolni… (zoli79+mano)