Men in Black – Sötét zsaruk 3. Blu-Ray DVD

J ügynök (Will Smith) és K ügynök (Tommy Lee Jones) diadallal visszatér… a múltba. J 15 éve védi bolygónkat az univerzum mocskától, és látott már néhány furcsa dolgot, de egy csápos, kocsonyás, nyolckarú lényt sem tart olyan érthetetlennek, mint szűkszavú kollégáját, K-t.
Amikor utóbbi eltűnik, sőt, egy időhuroknak köszönhetően úgy tűnik, hogy talán sosem létezett, hű társa mégis jelentős kalandra vállalkozik, hogy megmentse. Visszatér a múltba, hogy az eredeténél leplezze le azt a földön kívülről irányított konspirációt, amely megpróbálja újraírni az emberi történelmet. A szolgálati időgép 1969-be, New York-ba repíti, ahol összefog az ifjú, de máris pókerarcú K-val (Josh Brolin).
Csupán 24 óra áll a rendelkezésükre, hogy helyrezökkentsék az időt: a tét K élete, az ügynökség sorsa és az emberiség jövője.
A különös humorú és fantasztikus látványú első két rész megérdemelt sikert aratott az egész világon. Most a régi alkotók újra összefogtak, hogy bebizonyítsák: a humoruk a régi, a digitális trükkjeik pedig vadonatújak!

A Men in Black – Sötét zsaruk 3. 2012. október 3-án jelenik meg DVD-n, BD-n éd BD3D-n (és lehet [!!!], hogy limitált BD3D ajándékdobozban is) az InterCom forgalmazásában. Technikai részletek hamarosan…

Az első két rész Blu-Ray és DVD változata májusban jelent meg, de állítólag új, egybecsomagolt Trilógia kiadás is várható!

Forrás: dvdextra.hu