Mazsola (09/37)

Kisfiú voltam még. Valaki rokon épp hazajött Bulgáriából, és hozott nekem egy Nestlét (hejj, ki ne emlékezne a távirányítós csokira!), aminek a papírján egy fürt szőlő díszelgett, jelezvén az ízesítését. Na mondom, ezt a mano bendő szereti. Papír letép, csoki szájba gyömösz, és pfű pfű pfűAnyaaaaa, miért raktak mazsolát szőlő helyett a csokiba!?!?!?!

Persze ennek mind semmi köze ahhoz, ami a folytatásban van, csak gondoltam plusz egy felesleges információ nem árt meg senkinek! ;)


Aiva’s Story – Az Aion képregény a DC Comics segítségével

… a DC Comics, a világhírű comics kiadó is beszállt az Aion buliba – kiadták az Aiva’s Story nevű képregényt, amely Aiva, a fiatal harcos történetét meséli el. Neil Googe rajzolta, David Noonan és Ricardo Sanchez írta a történetet. (gamestar.hu)


Superman & Bugs Bunny

Aminek a boritóját látjátok, az minden idők legviccesebb képregényes crossoverének boritója. A képregény, amelyben két univerzum egyesül, mégpedig a DC Comics hősei a Looney Tunes sztárjaival… (genzo.freeblog.hu)


Elfújta a lökéshullám

Avagy a háború is lehet unalmas… Ez a képregény egy poszt-apokaliptikus, sugárfertőzött, mutáns állatokkal teli világban játszódik.
Ennek a világnak egy névtelen és teljesen szétrombolt nagyvárosában három hadsereg vívja csatáját –
a Vörösek, Sárgák és Kékek. Történetünk a Vörösek két katonájának sorsát követi, akik különféle furcsa,
kicsit morbid kalandokba keverednek. Vigyázat, fekete humor! (lokeshullam.rimava.sk)


Watchmen – Az Őrzők

A libri.hu saját kis Watchmen lapja, az összes hazai DVD kiadáshoz. Ilyet ritkán lát az ember!
( Üröm az örömben, hogy itthon a rendezői változat NEM jelenik meg! :( )


Dave MacDowell Galéria


Perivaldo Oliveira ~Riuzakki Galéria