Marvel+ 2012/1

Gyorshír: a Kingpin Kiadó megkapta az utolsó engedélyt is! A Marvel+ 2012/1 már nyomdában van, és a jövő hét végére megjelenik!

[2012.01.20.] Célegyenesbe ért a Marvel+, azaz hamarosan a kijelölt újságosok polcairól megvásárolható lesz az első szám. Mivel a Kingpin kiadó új sorozata limitált példányszámban jelenik meg, ezért hamarosan közzé tesznek egy listát, melyből kiderül, mely Relay és Inmedio üzleteit érdemes felkeresni.
A Marvel+-ból minden listán szereplő üzlet 3 példány füzetet kap, tehát érdemes lesz sietni, ha valaki nem akar róla lemaradni, előfizetni, online vásárolni vagy utólag beszerezni képregényes rendezvényeken. A lista természetesen itt, a kepregeny.net-en is olvasható lesz. Részletek hamarosan!

[2012.01.17.] Vasemberre pattanó páncél, Vasembert szorongató Luke Cage, háromig számoló Vasember és ablakot törő Vasember Tony Stark. Ha a borító alapján nem lett volna elég nyilvánvaló, a Marvel+ első száma Vasemberrel foglalkozik leginkább, de az alábbi pár oldalnyi előzetes mindenképpen:

[2012.01.07.] Megérkezett a Kingpin, hazai újságosoknál rendszeresen megjelenő (másik) “új” sorozatának beharangozója, azaz az első rész tervezett borítója, melyből kapásból kiderül, hogy a Marvel karaktereket változatosan bemutató széria felvezető számában Vasember lesz a főszereplő:

Várható megjelenés február január vége, tervezett ára 990Ft.

Oldalak: 1 2