Marvel+ 2018/5

Cím: Marvel+ 2018/5
Szerző(k): Többen
Kiadó: Kingpin
Ár: 1090 Ft
Formátum: füzet
Terjedelem: 56 oldal
Megjelenés: 2018.08.11.
Megvásárolható: Újságárusok és Képregényboltok
Online vásárlás:
Bevásárlólista: Loading

Augusztus 11-én jelenik meg a Marvel+ következő füzete, ami annyiban mindenképp rendhagyó lesz, hogy időközben beékelt, majdhogynem különszámról van szó, ebből kifolyólag pedig NEM ELŐFIZETŐI PÉLDÁNY! Így aki nem akar lemaradni róla, annak érdemes célba venni a legközelebbi újságárust.

Ez a kiadvány egy hetedik Marvel+ képregény idén. Mivel tavalyelőtt csak 5 tudott megjelenni, most behozzuk vele a lemaradást.
Mivel az előfizetés 6 számra szólt, ez pedig egy külön-különszám, ami hirtelen jött képbe, ezért adja magát, hogy ez legyen a “hetedik”, amire nem szólt az előfizetés, hiába van év közepén. Azért is, mert eredetileg is a másik hatra lehetett előfizetni, és azért is, mert ha valaki nem veszi a különszámokat, akkor erre sem lesz szüksége.

Ez a sztori nem kapcsolódik a jelenlegi Marvel+ futó sorozat történéseihez (X-men), az első történet az X-Faktor első sztorijának egyfajta lezárása, a második történet a Messiáskomplexus/X-Faktor/X-Men folytatása. Mivel különszámként az X-Faktorhoz és a Mega Marvelhez van köze, ezért ez az 56 oldal is gerinces lesz, hogy bármelyikhez hozzá lehessen illeszteni. A “normál” X-Faktor sztori a jövő évi Marvel+ 2019/1-es különszámban folytatódik rendesen, ez mellékszál.