Manga, történetírás képekkel

Rendhagyú workshopot tartanak 2016. június 11-én a budapesti Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban. A távol-keleti képregények iránt érdeklődő, rajzolni szerető alkotókat várják közös rajzolásra és eszmecserére a szervezők.

Programunk célja, hogy kezdő és haladó rajzolóknak segítsük elsajátítani a műfaj alapjait, apró trükkjeit. Olyan közösséget építünk, akik egyazon hobbi iránt érdeklődnek, így kölcsönösen tanulhatunk egymástól ezen alkalmakon. Szeretnénk, hogy a résztvevők, családias, nyugodt légkörben tölthessenek el együtt néhány olyan órát, amikor mind arról tanulhatnak újdonságokat, amit szeretnek. A workshop minden – a manga stílusirányzat iránt – érdeklődője számára nyitva áll.

A részvétel regisztrációhoz kötött, június 6-áig lehet jelentezni a rajzkurzus@animetarsasag.hu e-mail címre küldött levéllel, melynek tárgyába a következőt kell írni: Részvétel a júniusi manga rajzworkshopon.

Amit a résztvevőknek kell magukkal hozniuk: A/4, vagy A/3-as vázlatfüzet, esetleg papír és rajztábla, grafitceruza 2B és 4B; 12 db-os színes ceruza készlet, radír (pl.monopol a puhább grafit javítására).

A belépés díja: 1.000 Ft/fő (Bérleteseknek elegendő a bérlet felmutatása.)

Időpont: 2016.06.11. (szombat) 14:00-19:00
Helyszín: Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeum, 1062 Budapest, Andrássy út 103.

mangaworkshop