Külföldi jelenlétről a KKK-n

A Képregény Kedvelők Klubjának soron következő rendezvénye április 26.-án, csütörtökön 18 órától lesz megtartva a Karton Galériában.
A beszélgetés apropóját ezúttal az adja, hogy az utóbbi években egyre gyakrabban hívnak meg külföldi képregényes fesztiválokra magyar alkotókat és szakembereket.
Bayer Antal és Csordás Dániel főként az idén április 19-22. között megrendezett poznani Ligatura fesztiválon szerzett élményeiről számol be, de elmondják azt is, hogy került a Pinkhell-kiállítás a Prágai Magyar Intézetbe, mik történtek a Lipcsei Könyvvásáron és az Angoulême-i képregényfesztiválon.
Magyar-lengyel két jó barát – a május 12-i budapesti képregényfesztiválon két lengyel alkotó és a lódzi fesztivál főszervezője fog vendégeskedni. Erről, valamint a szintén a fesztiválra érkező Nordikomiks kiállításról is szó fog esni a rendezvényen, amelynek a házigazdája ezúttal is Kiss Ferenc.
Minden érdeklődőt sok szeretettel látnak a szervezők.

Erre az alkalomra fog megjelenni a Windom Kiadó gondozásában a Feketefehér Képregénymúzeum 10. kötete, mely Sajdik Ferenc képregényes munkásságából szemelget.