Közeledik a VIECC 2017!

Ahogy egyre csak közeledik a harmadik VIECC, úgy folyamatosan újabb és újabb sztárvendégeket jelentenek be. Összegyűjtöttük nektek a legújabb vendégeket.

Képregényes hírességek:

Jim Balent: az amerikai képregényíró/rajzoló nagyjából hat évig dolgozott a Catwoman-en a DC-nél, de számos akkori Batman történetben s találkozhattunk munkájával – olyan nagy crossover események során mint a Contagion vagy a No Man’s Land. 1999-ben aztán hátat fordított a mainstream képregényeknek, és megalapította saját kaidóját,a Broadsword Comics-ot, ahol a mai napig fut az általa írt és rajzolt humoros-erotikus-fantasy, a Tarot.

Charles Soule: bizony, jelen lesz az író, aki megölte Rozsomákot. Emellett ő vette át a new52-s Swamp Thing sorozatot Snyder után, írt egy igazán szórakoztató She-Hulk sorozatot, az Inhumans királyi családjánál is időött egy keveset, és a Marvel Star Wars részlegénél is kivette a részét a munkából – Lando, Poe Dameron és az Obi-Wan és Anakin sorozatok fűződnek a nevéhez.

Mahmud Asrar: a török születésű rajzoló a Dynamo 5 szuperhősös családdráma rajzolójaként került a mainstream képregényalkotók közé. Pár one-shot füzetet követően hosszabb ideig dolgozott a new 52 során újraindított Supergirl-ön. Legújabb munkája a Marvel Legacy indulásához kapcsolódó Generations: Unwortyh Thor and Mighty Thor.

Televíziós és filmes sztárok:

Ross Mulan: a majdnem két méteres színész epizódszereplő volt a Doktor Who sorozatban, és többször láthattuk a Trónok Harcában mint egy Más (White Walker).
Adam Brown: brit színész és komikus, játszott a Karib-tenger kalózaiban, és ő volt Ori a Hobbitban.

Temuera Morrison: az új-zélandi színész játszott a a Zöld Lámpás filmben Abin Sur karakterét, de legismertebb alakítása Jango Fett (és számos klónja) a Star Wars előzménytrilógiából.
Chase Masterson: az amerikai színésznő szerepelt a Doctor Who-ban is, de legismertebb szerepe a Star Trek: Deep Space Nine sorozatbol Leeta.

Max Grodénchik: szintén a trekkiek örömére szolgál az érkezése, őt is a Deep Space Nine-ból ismerhetik sokan, a ferengi Rom-ot alakította.

Charles Martinet: az amerikai színész arcát elősorban reklámokból ismerhetjük, ám hangja ikonikus. Egyszemélyben ő Mario, Luigi, Wario, Toad és Donkey Kong, de kölcsönözte már különböző rajzfilmhősöknek is a hangját, mint pl. Mózes vagy Tarzan.

A nemzetközi cosplay színtér képviselői:

Lady Sundae és Leobane francia cosplayesek, 14-5 ezer facebook követővel rendelkeznek egyenként. Egyéni és közös díjakat is nyertek már francia versenyeken.

Lux a hazai frontot képviseli. Több mint 49 ezer facebook követővel rendelkezik, és Európa szerte számos eseményen megjelent – többek közt az idei őszi hazai MondoCon-on is.

Ilunaneko Hollandiából érkezik, és a 2016-os European Cosplay Gathering-en csoportos kategóriában díjazott volt. Több mint négyezer facebook követője van jelenleg.

Folyamatosan frissített részletek:

További információ: www.viecc.com
Facebook: www.facebook.com/vieccviennacomiccon
Twitter: @VIECCVienna #VIECC
Instagram: https://instagram.com/vieccviennacomiccon/
YouTube: http://bit.ly/VIECCYouTubeChannel