Kilencedikes csomagok az őszi Börzére!

A Loot Crate sokak számára már nem ismeretlen fogalom, de azért biztos akadnak olyanok, akik még nem tudják mit jelent: egy csomag, tele minden jósággal valamely szubkultúra legjavából… Nem keverendő a zsákbamacskával, hiszen annak a tartalmát nem ismerheted. Kivéve persze, ha Schrödinger macskája van a zsákban, de akkor is kétesélyes a végeredmény… De nagyon elkanyarodtunk a témától, bocsánat!
De azért ezt még: a macskáknak is kilenc életük van! :)

Az őszi 36. KépregényBörzére a KILENCEDIK.HU is összerakott pár (!) ilyen csomagot, melyek azon túl hogy szuper dolgokat tartalmaznak baromi jó áron, a megvásárlásukkal még a honlap életben maradását is támogathatod, hiszen az ország legnagyobb képregényes portálja továbbra is nonprofit módon, hihetetlen jófejségből csinálja azt, amit…

A mennyiség limitált, az összesen 39 csomagból jelentkezési sorrendben lehet lefoglalni/vásárolni október 9. 21:00-ig és a börzén átvenni vagy postázást kérni (+999Ft)!

A csomagokra jelentkezni – hogy látható legyen a jelentkezési sorrend, és ne legyen kavarodás – kizárólag ennek a bejegyzésnek a Facebook oldalunkon való megosztásánál lehet!

Köszönjük ha támogattok minket!

És most tovább a második oldalra a csomaglistához…

Oldalak: 1 2