Képtelen történetek, másvilági mesék

Cím: Képtelen történetek, másvilági mesék
Szerző(k): Többen
Kiadó: Kaméleon Komix
Ár: 3390 Ft
Formátum: kötet
Terjedelem: 216 oldal
Megjelenés: 2018.12.02.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás:

A december 2-i Hungarocomixra jelenik meg a Kaméleon Komix idei meglepetéskiadványa, a Képtelen történetek, másvilági mesék című novelláskötet, benne csupa olyan horror, noir, urban fantasy és weird műfajú történettel, amelyeket ismert képregényalkotók jegyeznek: Lakatos István (Lencsilány, Mesék az ágy alól), Németh Áron (Bürokraták), Szűcs Gyula (Cafe Postnuclear), Tálosi András (Charax, Bóni és Tim, EpicLine), Varga Bálint Bánk (Nekronin, A Hegy), Varga Péter (Srtroboscopa, Bábel verme) és Wajzer „Chavez” Csaba (Paneldzsungel).

A gyűjteményben emellett két teljes értékű képregény is helyet kapott: a novellákat összekötő, izgalmas sci-fi horrort a Paneldzsungel alkotói, Chavez és Békefi Tamás jegyzik, míg a kötetet lezáró, első világháborús rémálom Gombalovas-ikrek másik tagjának, Békefi Ákosnak a munkája.

Fülszöveg:

A kutya, aki egyedül védelmezi a világot a mélységlakó, csápos szörnyetegtől. Az okkult nyomozó, aki évezredes mítoszok nyomába ered London utcáin. A bürokrata, aki nem fél szembeszállni a túlvilági hatalmakkal. A fiatal rabló, aki nem is sejti, miféle entitás vár rá a sikátorok sötétjében. A kiégett zsaru, aki próbál emberséges maradni az állatok bűntől fuldokló városában. A rendőr, aki ördögűzésre vállalkozik az Osztrák-Magyar Monarchia babonás végein. És a barbár, akinek az Apokalipszis után a budai vár romjai közt kell meglelnie a hírhedt Necronomicont. Hét főhős – hét történet. Mindegyik egy-egy olyan magyar képregényszerző műve, akitől nem áll távol a kép nélküli mesélés sem. De a kötet nemcsak novellákat tartalmaz: egy izgalmas sci-fi képregény köti össze a krimi és a horror határmezsgyéjén lebegő írásokat. Reméljük, e különleges műfaji elegy a kedves olvasó tetszését is elnyeri!

Előzetes oldalak ide kattintva érhetőek el.

A kiadvány Hungarocomixos átvétellel november 30-ig 3390 Ft helyett 2500-ért előrendelhető a kameleonkomix@gmail.com címen.