Képregény.Net 5.1

Hosszú ideje terveztük, hogy a KN-en jobban kiemelt helyet kapjanak házi szerzőink írásai. A kiötlött megoldást korábban sajnos nem tudtuk véghez vinni, de immár visszavonhatatlanul megosztottuk a főoldalt, hogy mindennek teret adhassunk.
Folytatás a hír címére klikkelve!

Tehát a fő oka a pár napos leállásnak az új kezdőlapja való átállás volt, melyért hatalmas köszönet Patai Lacinak, aki megmutatott pár titokzatos php kódot, és társszerkesztőmnek zoli79-nek, aki a karácsonyi előkészületek közé be tudta préselni a több száz cikk átkonvertálását!

További változtatások:

  • Megszüntettük a „Tovább…” linkeket a hírek végéről. A teljes írásokat eddig is el lehetett, ezután pedig kizárólag a hír/cikk címére klikkelve lehet elolvasni!
  • A Cikkek Hírek közé konvertálásával a korábbi szerepét (zoli79 legnagyobb örömére) visszakapta a Sajtóarchívum, melyben igyekszünk a kizárólag a nyomtatott sajtóban megjelent írásokat összegyűjteni, de persze néha belekerülhet egy-egy online írás is…
  • Újdonság, hogy a Híreknél és a Cikkeknél a szerző nevére klikkelve a szerző minden írása kilistázható!

Ez lett volna a két és fél napos leállás eredménye. Mint az újdonságokhoz általában, így biztos ennek a megszokásához is kell majd egy kis idő, de reméljük hogy ugyanúgy elnyeri majd a tetszéseteket a könnyebb kezelhetőség és átláthatóság, mint nekünk. És egyébként is, ez van! :D

Kellemes hétvégét és további jó böngészét a KN-en!