Képregény elemző pályázat – negyedéves forduló

A negyedév végén, a zsűri értékelése előtt, ha esetleg sajnálnád, hogy nem olvastad az eddigieket, itt össze vannak gyűjtve a kepregeny.net olvasói által írt elemzések…

Annak, aki nem ismerné a Sarkított kockák pályázatot: egy képregényoldal elemzését lehet beküldeni, amit negyedévente szakmai zsűri bírál, a győztes pedig 5000 Forintot kap, amit képregényboltban költhet el.

A tavaly ősszel indult pályázat most a második negyedévét zárja. A zsűri megkapta feladatát, a pályázók türelmesen várják az eredményhirdetést, ami remélhetőleg egy hét múlva meg is lesz. Addig is át lehet futni az eddigi termést, ha érdekel valamennyire, hogy egy-egy oldal ízekre szedésével a szerzők miképpen járnak a végére: hogyan is működik, mitől jó egy képregény. Még pontozni is lehet mindegyik írást (újra).

(A cikkeket általában kevesebben veszik észre, mint a híreket, hozzászólásokat, pedig érdemes olvasgatni őket. A nyitóóldalon az “Aktuális cikkek“-re kattintva nem csak az utolsó ötven íráshoz férhetsz hozzá, hanem a jobb oldali (Minden cikk) listán keresztül egy jól karbantartott, téma szerint fa-struktúrába rendezett gyűjteményt böngészhetsz.)

Az előző negyedéves termés (pályázó, a képregény címe, szerzője):

A most elbírálás alatt lévő hat elemzés:

És a 2008 második negyedévére már beérkezett egy új írás: