Kanon

A Nero Blanco Comix a Múzeum és az ÉN története után immár harmadik önálló füzetét jelenteti meg a börzére. Szerzője Süli Andrea, akinek eddig két képregényét olvashattuk: a Hódítót a Dharma 2-ben, az Álomutazó o. 42 című fesztiválos rögtönzést pedig a Nero Blanco Comix 4. számában. Kanon című munkája eredetileg a harmadik Dharma antológiában jelent volna meg, ám az
sajnos határozatlan időre el lett halasztva.

A történet szereplői a Rendet szolgáló Kanonok és a Káoszt hozó Disturbák. Vezéreik, Silver Stiletto és Saga ősi ellenségek, akik most mégis összefognak, hogy megint egyszer istent játszhassanak az emberek csatáiban.

A Kanon egyszerre akció-képregény és kissé filozófikus elgondolkodás a halhatatlság dilemmáján, miközben számos, sokak által kedvelt klasszikus és modern motívumot vonultat fel, legyenek azok a szép testek, a reneszánsz utálások, a Sivatagi Sas 0.50, vagy a komodói varánuszok.

A kiadvány először a 18. Képregény Börzén, majd a MondoConon és a rövidesen megnyíló új képregényboltban lesz kapható. A börzén a Nero Blanco Comix standján Süli Andrea dedikálja is képregényét az érdeklődőknek.

28 oldal, irkafűzött, fekete-fehér, irányára 500 forint.