Jupiter hagyatéka

Cím: Jupiter hagyatéka
Szerző(k): Mark Millar, Frank Quitely
Kiadó: Fumax
Ár: 8495 Ft
Formátum: keménytáblás kötet
Terjedelem: 248 oldal
Megjelenés: 2021.05.02.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: fumax.hu

Megjelent, és a vasárnapi Lőrinci Képregénypiacon már beszerezhető lesz a Fumax újdonsága, a Jupiter hagyatéka című kötet.

A Fumax Kiadó ismét nagy dobásra készül: a Netflix új képregény sorozata, a Jupiter hagyatéka (Jupiter’s Legacy) májusi premierje előtt elhozta Mark Millar (Kick-Ass – Ha/Ver, Kingsman: A titkos
szolgálat, Polgárháború) kultikus képregényét, ráadásul a kiadótól megszokott kiváló minőségben.

Amikor a szuperhősök uralják a világot, megmenthetnek-e minket a szupergonoszok?

A XX. század derekán Sheldon Sampson egy látomást követően rejtélyes erő tanulmányozásába kezd fivérével, Walterrel. Felfedezésük nyomán nem csak a családjuk esik szét, hanem a világ folyása is mindörökre megváltozik.

Napjainkban Sheldon és Walter már szupererőkkel megáldott, legendás hősök, akik előtt mindenki fejet hajt. Azonban a saját képükre és hasonlatosságukra alakított gyermekeik elbuknak: Chloe és fivére, Brandon szégyent hoznak dicső felmenőikre, botrányt botrányra halmoznak. Amikor pedig a szuperhős-dinasztia egyik ága erőszakkal magához ragadja a hatalmat, a többieknek menekülnie kell. A korrupt zsarnokok bűnei azonban utolérik őket, a világ a szakadék szélén táncol, a rejtőzködőknek pedig fel kell venniük a kesztyűt, hogy visszaszerezzék Jupiter hagyatékát.

Előzetes oldalak a kiadó oldalán.

A 248 oldalas, keménytáblás kötet a Jupiter’s Legacy Vol 1. és Vol 2. minisorozatokat tartalmazza. A könyv április 28-án jelenik meg, míg a Netflix sorozat premierje május 7-én lesz.