Jumper előzetesek

Megérkezett a Hayden Christensen és Samuel L. Jackson nevével fémjelzett Jumper első előzetese. Talán nem túlzás azt állítani, hogy az akció és képregényrajongóknak a februárban mozikba kerülő film kötelező lesz.
Elég rég volt, hogy beszámoltunk a Jumper forgatásának megkezdéséről. Akkoriban Hayden Christensen neve a Star Wars harmadik része miatt bírt komoly hírértékkel és akkor egy újabb sci-fi Darth Vader főszereplésével nagy dolognak számított.
Azóta elég nagy a csend, ám ma megérkezett az első, hivatalos előzetes a filmből. És azt kell, hogy mondjam, hogy számomra a következő év egyik legjobban várt filmjévé lépett elő. A sztori szokványosnak mondható. Egy teleportálási képességekkel bíró fiatal fiú éli mindennapjait. Teleportálgatja magát ide-oda, ám egy nap minden megváltozik.
Felbukkan az életében egy szőke rosszarcú férfi, aki láthatóan tisztában van a képességeivel és felvilágosítja a tényről, miszerint semmi sincs ingyen. Ráadásul pár, hasonló képességekkel rendelkező fiatal is bekerül a képbe. Mire hősünk feleszmél, egy háború kellős közepén találja magát.
A trailer nagyon ütős, tessék nyugodtan megszemlélni. A film 2008. február 15-én kerül az amerikai mozikba. (sg.hu)

2. előzetes

1. előzetes