Joker + 9 DC Animációs film érkezik novemberben az HBO GO kínálatába

Novemberben kerül fel az HBO GO-ra a kétszeres Oscar-díjas Joker, a zseniális Joaquin Phoenix alakításában.
Ehhez kapcsolódóan nem kevesebb mint 9 DC Animációs filmet is feltöltenek az online videótárba, ráadásul ezek a tartalmak most először lesznek elérhetőek legális hazai streaming felületen!

Bónusz hír: a Fumax kiadó novemberben egy teljesen új Harley Quinn képregényt ad ki Harleen címmel. A kötet a teljes háromrészes Harleen-minisorozatot tartalmazza.

Batman és Harley Quinn

Poison Ivy és Jason Woodrue, alias Méregcsók és Növényember sajátos módon akarják megmenteni a Földet, növényekké akarják változtatni az embereket. Batman és Éjszárny összefognak régi ellenségükkel, Harley Quinn-nel, aki most felszolgáló egy éjszakai bárban. Batman megtudja, hogy a tervük megvalósításához Méregcsókék elraboltak egy tudóst, és megszerezték a Mocsárlény születésével kapcsolatos információkat. Az akció során a megbízhatatlan Harley állandóan próbára teszi Batman türelmét.

Batman: Hush

Selina Kyle, alias Macskanő visszatér Gotham Citybe, és megpróbálja felmelegíteni a Bruce Wayne-nal való kapcsolatát. Mivel úgy tűnik, hogy időközben jó útra tért, Wayne sem zárkózik el előle. Még az is megfordul a férfi fejében, hogy leleplezi előtte a Denevérember kilétét. Ám Méregcsóknak sikerül manipulálnia a nőt. Valójában Méregcsók mögött egy titokzatos, új szuperbűnöző, Hush áll, aki Jokert, Harley Quinnt, Madárijesztőt, Rébuszt és Fagyot is harcba küldi Batman ellen.

Batman: A Sötét Lovag Visszatér 1. & 2. rész

A védence, Jason Todd, alias Robin halála után Bruce Wayne visszavonult Batman-személyétől. Tíz évvel később Gotham City megint a bűn mocsarában vergődik, a Mutánsok nevű banda terrorizálja az embereket. Amikor az 55 éves Wayne megtudja, hogy az egykori kerületi ügyészt, Harvey Dentet, alias Kétarcút kiengedték az elmegyógyintézetből, ismét magára ölti Batman szerelését. Miután Batman megmenti a 13 éves Carrie Kelley-t, a lány új Robinként segít neki a Dent és a mutánsok ellen vívott harcban.

Bár az öregedő Sötét Lovag visszatért a bűnözők elleni harchoz, Gotham City és Amerika nem kér többet a segítségéből. Az új biztos elrendeli a letartóztatását, de Batman legyőzi a rendőröket, majd Joker után indul, aki megszökött Arkhamból. Ezalatt Superman súlyosan megsérül, miközben elhárít egy orosz rakétát, ám az még elektromágneses impulzust hoz létre, ami káoszba dönti Amerikát. Bár Batman és hívei helyreállítják a rendet Gothamban, az elnök Supermant küldi Batman ellen.

Batman: Gyilkos tréfa

Miközben Batman megpróbálja elkapni nemezisét, Jokert, a leghíresebb ellenségének eredetét kutatja. Miután Joker megszökik a börtönből, Gotham City új biztosát, Gordont és a családját veszi célba. Joker elrabolja a biztost, hogy bebizonyítsa, egy rossz nap a legtiszteletreméltóbb férfit is őrültté teheti, ahogyan az vele is történt. Joker Gotham egyik lepusztult vidámparkjába hurcolja a férfit, ahol megkínozza. Vajon meg tudja-e állítani Batman, mielőtt az őrületbe kergetné Gordont?

Batman: A Köpenyes Lovagok visszatérnek

Batman és segítőtársa, Robin megpróbálják megállítani Gotham City replikasugárral felfegyverzett szupergonoszait – köztük Jokert, Pingvint, Riddleyt és a Macskanőt –, akik a város, végső soron a világ elfoglalására törnek. A legnagyobb gondot az okozza, hogy a gonoszok megalkotják a replikáns Dinamikus Duót, és az igazi Batmant varázslattal a rossz oldalra állítják. Vajon Robin, a Csodafiú, a kétes Macskanő segítségével képes kiszabadítani Batmant, és megmenteni Gotham Cityt a gonosztevőktől?

A jövő Batmane: Joker visszatér

Az öregedő Bruce Wayne-tól Terry McGinnis vette át a bűnözőket rettegésben tartó bosszúálló szerepét. Terry sokat tanult Wayne-tól, de soha nem hallotta az igazságot Batmannek a legfőbb ellenségével, Jokerrel való utolsó találkozásáról. Közben negyven év távollét után Joker visszatér, és behatol Wayne birtokára. Joker majdnem megöli Wayne-t, akit a pártfogoltja ment meg. Wayne úgy dönt, itt az ideje, hogy az új Batman mindent megtudjon Jokerről, mielőtt az térdre kényszerítené a várost.

Batman: Arkham ostroma

Gotham Cityre megint veszély leselkedik. A kormányzat összeállt a gazemberek egy csoportjával, az Öngyilkos Osztaggal, és arra kényszeríti őket, hogy betörjenek az Arkham-i Elmegyógyintézetbe, és szerezzék meg a Rébusz által ellopott, szigorúan titkos információkat. A dolgok még rosszabbra fordulnak, amikor a csapat egyik tagja kiszabadítja Jokert, aki lángba akarja borítani az Elmegyógyintézetet és Gotham Cityt. Batmannek minden erejét össze kell szednie, hogy megfékezze Jokert és eszelős csapatát.

Öngyilkos osztag: Pokoli fizetség

Amanda Waller, az A.R.G.U.S. nevű fiktív kormányügynökség hideg és számító tisztviselője újabb elátkozott küldetést tervez. Ismét összehozza hát a Task Force X-et, más néven az Öngyilkos osztagot, melyet olyan veteránok alkotnak, mint a Lövész, Bumeráng kapitány és Harley Quinn, hozzájuk társul az újonnan érkezett Rézfejű, Gyilkos Fagy, valamint a Bronz Tigris, a harcművészet mestere. Az Öngyilkos osztag feladata, hogy megszerezze a misztikus tárgyat, amire más gonosztevőknek is fáj a foga.

Jó szórakozást a filmekhez!