Iron Lady – Arcanum #6

Cím: Iron Lady – Arcanum #6
Szerző(k): Benczúr Anita, Huszár Márton, Szabó Tamás, Hosszú Katinka, Shane Tusup, Szekeres Dorina
Kiadó: Iron Corporation
Ár: 800 Ft
Formátum: füzet
Terjedelem: 28 oldal
Megjelenés: 2016.10.31.
Megvásárolható: Újságárusok
Online vásárlás:

Megjelent az Iron Lady Arcanum képregény hatodik száma. A Hosszú Katinkáról mintázott hősnő gonosz elleni küzdelmét elmesélő történet írója Benczúr Anita, rajzolói Huszár Tamás és Benczúr Anita. Kiadja az Iron Comics.

Szinopszis:

A világunkkal párhuzamos univerzumot, Noriont mára a rettegés uralja. Az árnyak félelemben tartják a népet, s már csak kevés Fenomen maradt, akik megfékezhetik a rémálmokat. Hosszú Katinka alteregója, az Iron Lady nap mint nap küzd ellenük, s különleges képessége segítségével legyőzi őket. De mi történik akkor, ha az árnyak átlépnek a világunkba? Az Iron Lady itt is megfékezheti őket? Katinka élete, célja, és batárai is veszélybe kerülnének, ha hősként kellene harcolnia? …És mi történik akkor, ha nem az árnyak jelentik a legnagyobb fenyegetést?

A projektről Hosszú Katinka így nyilatkozott:

Alig vártam, hogy megosszam Veletek ezt a hírt! Nagyon nehéz volt idáig titokban tartani mivel a csapatommal már régóta dolgozunk ezen a projekten. Büszke vagyok arra, hogy egy olyan kiadványt készítettünk, ami újfent szorosan követi az én és a cégem filozófiáját, azaz kreatív módon próbálunk motiválni és szórakoztatni. Már a cégem alapításánál is vezérlő szándék volt, hogy minél több fiatalnak adhassunk munkalehetőséget, és ez ennél a projektnél sem volt másképp. A csapattal rengeteget dolgozunk, de élvezet olyan tartalmat előállítani, ami terveink szerint szórakoztatóan lesz motiváló nem csak gyerekeknek, hanem a többi generáció számára is.