Hupikék Törpikék 3D

Törpül a világ
Már Andalúzia csodás fehér falvai sem a régiek. Szerencsére. A hagyománytiszteletéről híres környék egyik apró települése, Júzcar lakói úgy döntöttek, hogy domboldalba épült vakító hófehér falujukat alapjaiban átalakítják: és minden házat kékre mázolnak.
Tizenkét helyi festő négyezer liter kék festékkel két hét alatt kékítette el az egész falut, beleértve a középkorban épült templomot is. A helyiség egészen olyan lett, mintha a hupikék törpikék otthona volna, és a hasonlóság nem véletlen. A fantasztikus átalakulásra azért is volt szükség, mert amellett, hogy a falut több mint 1000 törp figura árasztotta el, rengeteg törpike esemény is vette kezdetét, hogy közösen megünnepeljék a Hupikék törpikék (Smurfs, hazai bemutató: augusztus 25.) mozikba kerülését. Törpapa, Törpilla, és a többi ismerős apró kék figura most először kerül a mozivászonra, rajongók ezreinek örömére.
A törpök (spanyolul: pitufos) nagyon népszerűek Andalúziában is, és bár a turizmus hiányára eddig sem panaszkodhattak, szeretnének a világ törprajongóinak zarándokhelyévé válni. (2011.06.20. IC Press)

Megérkezett a magyar nyelvű Hupikék törpikék 3D előzetese, amiből megtudhatjuk, hogyan kerültek New Yorkba kedvenc kis törpjeink, illetve milyen kalandokba keverednek a nagy városban.

Természetesen Hókuszpók is ott ólálkodik körülöttük, tehát izgalmakra, és poénokra egyaránt számíthatunk! :)

A filmet valószínűleg augusztus végén mutatjuk be a hazai mozikban, 3D és digitális 2D-ben is. (intercom.hu)

Előzetes

Poszter