Hupikék Törpikék 2.

Hókuszpók nem nyugszik! A mindig balszerencsés varázsló újra és újra nekirugaszkodik a lehetetlen feladatnak: törpöket akar szerezni, mert a szuper-varázsfőzet receptje nem hat nélkülük. Ezúttal borzasztó fegyvert vet be: egy varázslat segítségével olyan gonosz lényeket teremt, amelyek első ránézésre könnyedén hupikék törpikének tűnhetnek.
A gonosz kis törpszerűségek nem is tétlenkednek: elrabolják Törpillát. Hupikék mentőakcióra van szükség, ha Aprajafalva lakói vissza akarják kapni a legszebb törplányt – és ehhez emberi szövetségesekre is szükségük van.

Tavaly a törpikék hupikékbe borították a világ mozijait: a világ egyik legnépszerűbb képregény- és rajzfilmhősei széles vásznon is elsöprő sikert arattak: világszerte több mint 560 millió dolláros bevételt hoztak. A stáb most újabb nagyszerű hangokkal kiegészülve tér vissza – természetesen 3D-ben!

Főszereplők: Neil Patrick Harris, Hank Azaria, Sofía Vergara, Jayma Mays, Brendan Gleeson. Eredeti hangok: Christina Ricci, Katy Perry, George Lopez, Alan Cumming. Fényképezte: Phil Meheux. Látvány: Bill Boes. Írta: Karey Kirkpatrick, David Ronn, Jay Scherick, J. David Stern, David N. Weiss. Rendezte: Raja Gosnell

Mozibemutató: 2013. augusztus 1.
Eredeti cím: The Smurfs 2 3D
Színes, szinkronizált amerikai film
Műfaj: családi animációs vígjáték
Gyártó: Sony Pictures Animation
Korhatár: 6
Játékidő: 105 perc
Facebook: https://www.facebook.com/MozICom

Hupikék törpikék 2. TV szpot 1:

Hupikék törpikék 2. TV szpot 2:

Oldalak: 1 2 3