Hellboy Omnibus 3. kötet

Cím: Hellboy Omnibus 3. kötet
Sorozat: HELLBOY
Szerző(k): Mike Mignola
Kiadó: Vad Virágok
Ár: 12000 Ft
Formátum:
Terjedelem: 368 oldal
Megjelenés: 2019.03.10.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: vadviragok.hu szukits.hu

A Vad Virágok Könyvműhely a különleges, limitált példányszámú kiadványok rajongóinak is kedvez. A harmadik Hellboy Omnibus a puha borítós változat ötödik és hatodik kötetének egybekötött, különleges dombornyomott vászonkötésű kiadása lesz, 2019. március 10.-én jelenik meg.

Hellboy tengeri kalandja véget ér, de alighogy visszatér a szárazföldre, boszorkányok hada ragadja el, hogy pihenés helyett az orosz népmesék világában találja magát, ahol a hatalmas és vérszomjas boszorkány, Baba Jaga vadászik rá. Elvesztett szeme miatti bosszúvágyában a boszorkány egy haláltalan harcost küld Hellboy elpusztítására, akit – úgy tűnik – semmi sem állíthat meg.

Amikor a brit szigetek óriásai ébredezni kezdenek, Hellboy meghívást kap, hogy csatlakozzon a szörnyvadászok ősi csoportjához a Nagy Vadászaton, és segítsen a leterítésükben. A vadászat váratlan fordulatot vesz, és Hellboy egy még veszedelmesebb ellenféllel találja szemben magát: az újjászületett Vérkirálynőt csak úgy tudja megállítani, ha szembenéz saját sötét örökségével.

Előzetes oldalak az ötödik és hatodik kötet adatlapján…

A limitált kiadvány előrendelhető a kiadó honlapján, ahogy az exkluzív, dedikált változat is.