Fedezd fel a Marvel legnagyobb hőseit! (MLH000)

Cím: Fedezd fel a Marvel legnagyobb hőseit! (MLH000)
Sorozat: A MARVEL LEGNAGYOBB HŐSEI K.GY.
Szerző(k):
Kiadó: Hachette
Ár: - Ft
Formátum: füzet
Terjedelem: 4 oldal
Megjelenés: 2021.09.03.
Megvásárolható: Újságárusok és Képregényboltok
Online vásárlás:

Tudj meg mindent a kedvenc marvel hőseidet felvonultató, válogatott képregénygyűjteményről!

LÉPJ BE! – A Marvel legnagyobb hősei képregénygyűjtemény kéthetente megjelenő számaiban elhozzuk neked a Marvel Univerzum összes szuperhősét és szupercsapatát. A kötetek a Bosszú Angyalaitól kezdve egészen az X-Men-ig minden karakter vagy csapat kulcsfontosságú kalandját tartalmazzák, valamint olyan bónusztörténeteket, mint a főszereplők első feltűnései.

A HŐSÖK KRÓNIKÁJA – Hozzáértéssel válogatott köteteink végigvezetnek téged a Marvel Univerzum történelmén, a karakterek klasszikus első feltűnéseitől egészen az Ötletek Házában készült újabb történetekig!

Történelem, karakterleírások, kulcsmomentumok, első feltűnések, képgalériák, …és sok más!!!

EXTRA TARTALMAK – Merülj bele jobban a karakterek képregényes múltjába, fedezd fel életük legfontosabb eseményeit, és tudj meg még többet erejükről és képességeikről a rengeteg bónusztartalom segítségével!

HŐSIES TÖRTÉNETEK – Kövesd végig a Marvel Univerzumának történelmét a csapatfelállások változásaitól a világrengető krónikákig.

A KULISSZÁK MÖGÖTT – Lerántjuk a leplet a Marvel legnagyobb karaktereinek megalkotásáról. Nem volt ám mindig sima az út a győzelemig!

AJÁNLOTT OLVASNIVALÓK – Minden számban találsz egy listát olyan fantasztikus történetekről, amiket mindenképp érdemes elolvasnod.

ÍRÓK – Nagyszerű sztorik a képregényvilág legnagyobb íróitól, mint Stan Lee, Chris Claremont, Brian Michael Bendis, Frank Miller, Brian K. Vaughan, Peter David, Ed Brubaker és sokan mások!

RAJZOLÓK – A Marvel mindig is a világ legnagyszerűbb képregényalkotóival dolgozott együtt. Ismerd meg a gyűjteményben felvonultatott mesteri Marvel-rajzolókat, mint Jack Kirby, John Romita Jr., Bryan Hitch, George Pérez, John Buscema, Andy Kubert, Gene Colan és Steve Ditko!