Én Kicsi Pónim – Varázslatos Barátság #2: Báb királynő visszatér 3-4. rész

Cím: Én Kicsi Pónim – Varázslatos Barátság #2: Báb királynő visszatér 3-4. rész
Szerző(k): Katie Cook, Andy Price, Heather Breckel
Kiadó: Szukits
Ár: 1495 Ft
Formátum: füzet
Terjedelem: 48 oldal
Megjelenés: 2019.09.10.
Megvásárolható: Újságárusok
Online vásárlás: szukits.hu

A Szukits Kiadó az egészen fiatal korosztályt, és azon belül is inkább a lányokat célozza új sorozatával, ám az Én Kicsi Pónim – Varázslatos Barátság sorozatba beleolvasó felnőttek is jót derülhetnek ha megtalálják a popkultúra híres karaktereire és/vagy jeleneteire való rajzos/szöveges utalásokat…

A Báb királynő visszatér 3-4. részét (a történet végét) tartalmazó második füzet hamarosan megvásárolható az újságárusoknál, de természetesen a szukits.hu-n is beszerezhető…

A fantasztikus hatosfogat sohasem látott, messzi tájakra merészkedik, az ördögi Báb királynő sötét birodalmába, hogy foglyul ejtett barátaikat kiszabadítsák. Útjuk során mindenfelől ismeretlen veszélyek leselkednek rájuk, az álpóni hadsereg feje különleges csapdákat készített elő a lovacskák fogadására!

A gonosz királynőnek még a viszály magvait is sikerült elhintenie a barátság és a harmónia elemeit képviselő pónik között, akik ezért különválva igyekeznek célt érni. Vajon végül ezúttal is győzedelmeskedik a varázslatos barátság a sötét erők fölött?

A második magyar füzet a IDW kiadó My Littly Pony – Friendship is Magic #3-4: The return of Queen Chrysalis 3-4. részeit tartalmazza.