Én Kicsi Pónim – Varázslatos Barátság #1: Báb királynő visszatér 1-2. rész

Cím: Én Kicsi Pónim – Varázslatos Barátság #1: Báb királynő visszatér 1-2. rész
Szerző(k): Katie Cook, Andy Price, Heather Breckel
Kiadó: Szukits
Ár: 995 Ft
Formátum: füzet
Terjedelem: 48 oldal
Megjelenés: 2019.05.27.
Megvásárolható: Újságárusok
Online vásárlás: szukits.hu
Bevásárlólista: Loading

A Szukits Kiadó az egészen fiatal korosztályt, és azon belül is inkább a lányokat célozza új sorozatával, ám az Én Kicsi Pónim – Varázslatos Barátság sorozatba beleolvasó felnőttek is jót derülhetnek ha megtalálják a popkultúra híres karaktereire és/vagy jeleneteire való rajzos/szöveges utalásokat…

A Báb királynő visszatér 1-2. részét (a történet felét) tartalmazó első füzet május végétől vásárolható meg az újságárusoknál, de természetesen a szukits.hu-n is beszerezhető…

Viharfelhők gyülekeznek Equestria fölött: Ponyville lakói mintha megváltoztak volna, váratlanul nagyon furán kezdenek viselkedni. Twilight Sparkle, Rainbow Dash, Rarity, Fluttershy, Pinkie Pie és Applejack azonban nem tétlenkednek, a fantasztikus hatos rögvest akcióba lép, hogy kiderítsék, mi folyik a városban.

A rejtély hamarosan megoldódik, a gonosz Báb királynő tért vissza, hogy átvegye az uralmat egész Equestria fölött! Vajon miféle kalandokba bonyolódnak kedvenc lovacskáink otthonuk védelme érdekében? És hol a csudában van mindeközben Celestia hercegnő?!

Az első magyar füzet a IDW kiadó My Littly Pony – Friendship is Magic #1-2: The return of Queen Chrysalis 1-2. részeit tartalmazza.