Eduárd #9

Szeptember 12-én, az Eduárd képregénybolt ünnepélyes megnyitója alkalmából jelenik meg az Eduárd 9. száma. A február óta pihenő havilap történetében újabb fejezetet nyit ez a mutatványszámnak is tekinthető, új méretben és kicsit megváltozott tartalommal készült, főként az Eduárd boltban és rendezvényeken beszerezhető szám.
Három képregényt tartalmaz: a Rejtő-Korcsmáros figurák továbbgondolására kiírt pályázat egyik nyertesének, Lénárd Lászlónak a nagy Levint szerepeltető Párizs, 1900 című munkáját, amelyet Garisa H. Zsolt rajzolt meg; egy klasszikus Korcsmáros Pál-háromoldalast, Eötvös Károly novellája alapján és a Sushi Strip 2-ben már megismert, egy csinos képregénybolti eladót bemutató Micsoda Flash!, Geek és Gáspárt Tamás művét.
Újdonság, hogy a képregényeken kívül a Rejtő-Korcsmáros munkák szellemiségéhez illeszkedni igyekvő írások is szerepelnek a lapban. Ezek szerzői: Árva-Szabó Péter, Bayer Antal, Hegedűs László Károly, Kemenes Tamás, Korcsmáros Gábor, Lénárd László és Szabó Jenő. Az illusztrációkat Lanczinger Mátyás, Tikos Péter és Zorro de Bianco készítette, a képcsíkok alkotói Haragos Péter és Simon Tibor.
A címlap Zorro de Bianco munkája, részben Korcsmáros Pál, Fazekas Attila és Odegnál Róbert rajzai nyomán.