DVDhírcsomag v2 9.1

A hazai küszöbön álló kiadásokról többségéről legutóbb már szó esett, de így is akad egy új sorozat a robotok és zsaruk kedvelő számára! Plusz mától rengeteg hazai korong leárazásra került, melyről összeírtam egy kis listát a hír végére! De előtte egy kicsit távolodjunk el, és reménykedjünk, hogy az alábbi korongokból egyszer nekünk is jut…

300

2008. november 18-án jelenik meg a sokadik, de eddig legizmosabb R1-es 300.
A képek önmagukért beszélnek. Egy új bónusz már biztos: To The Hot Gates: A Legend Retold

Hellboy II.

Nálunk még adják a mozik, Amerikában már a DVD-t tervezik. Lesz 1 és 3 lemezes DVD és immár kötelezően BluRay is, plusz ráadásként izzómagmahajtású robotocskás díszdoboz is lesz:


The Incredible Hulk

Bár a HULK DVD-ről már esett szó, azóta nyilvánosságra hozták az 1 lemezes kiadás borítóját is:

Batman – TCAS

Mi egyelőre kötetekre bontva fogyaszthatjuk (épp most járunk a másodiknál), Amerikában November 4-től egyetlen gyönyörű csomagban tudhatja magáének egy valamirevaló rajongó a legjobb animációs Batman sorozatot.
A 17 lemezen terpeszkedő 109 történet mellé több részhez audiokommentár is dukál, valamint egy 40 oldalas kis füzetecske, tele minden jósággal:

Superman: Doomsday

A nálunk sem ismeretlen történet (lásd a Superman és Batman oldalait!) kicsit átszabva lát napvilágot animációs köntösében November 25-én. (Érdekes, hogy ez nálunk több mint fél éve kapható!)

Robotzsaru sorozat 1. rész
Robocop : The Series (USA – 1994)
Műfaj: akció
Rendezte: Mario Azzopardi
Szereplők: Richard Eden
Xpress ár: 990 Ft
Tartalom: A holland rendező, Paul Verhoeven 1987-es Robotzsarujának címszereplője hamar az akcióműfaj ikonjává vált. A szolgálatteljesítés közben meggyilkolt, majd gépként újraélesztett Murphy rendőr története több folytatást is megélt, 1994-ben pedig bemutatták az ezek alapján készült tévésorozatot is. A huszonkét részes széria Magyarországon hat lemezen jelenik meg. Az első kiadvány a másfél órás bevezető epizódot (A rendfenntartás jövője), valamint Az elsőszámú gyanúsított című részt tartalmazza.
Elő- és megrendelési lehetőség: xpress.hu

Robotzsaru sorozat 2. rész
Robocop : The Series (USA – 1994)
Műfaj: akció
Rendezte: Mario Azzopardi
Szereplők: Richard Eden
Xpress ár: 990 Ft
Tartalom: A sorozat második kiadványán négy epizód található. Felfordulás Delta Cityben: Robotzsaru saját társát, Madigant kénytelen letartóztatni, mikor az aktív részesévé válik a városban tomboló erőszaknak. Az eltűnt rendőrben Murphy egy sokakat rettegésben tartó utcai banda megállítását tűzi ki céljául, eközben a vele tartó OCP-elnökre is vigyáznia kell. Ami megfizethetetlen, az nem más, mint az a tüdő, amit egy műtétre váró kisfiú elől szerez meg egy szervkereskedő, Murphy pedig versenyt fut az idővel, hogy visszaszerezze. Végül A háború szellemei kísértenek, amikor egy veteránokból álló csapat megpróbálja elpusztítani a Metronetet, veszélybe sodorva ezzel Dianát.
Elő- és megrendelési lehetőség: xpress.hu

Akciós DVD-k az Xpress kínálatában

Pokolfajzat (egylemezes változat), James Bond – Casino Royale (2006) (2 DVD), A lény 4., Csillagpor, Transformers (2 DVD), A Simpson család – A film, Garfield – A mozifilm (2 DVD), Garfield / Garfield 2. (Twinpack) (2 DVD), Fantasztikus négyes – Bővített változat, Fantasztikus négyes / A Fantasztikus négyes és az Ezüst Utazó (Twinpack) (2 DVD), X-Men 1.5 (2 DVD), X-Men 2. (2 DVD), X-Men 3. – Az ellenállás vége (2 DVD), Daredevil – A fenegyerek (2 DVD), Elektra, Daredevil – A fenegyerek / Elektra (Twinpack) (2 DVD), A pokolból – szinkronizált változat, A Sebezhetetlen, Starship Troopers – Csillagközi invázió, A kárhozat útja, Alien – A nyolcadik utas: a Halál (2 DVD), Aliens – A bolygó neve: Halál (2 DVD), Alien 3. – A végső megoldás: Halál (2 DVD) , Alien 4. – Feltámad a Halál (2 DVD), Alien vs. Predator – A Halál a Ragadozó ellen (2 DVD), Ragadozó 2. – Szinkronizált változat, Ragadozó – szinkronizált változat, Ragadozó 1-2. – szinkronizált v. (Twinpack – 2 DVD), A szövetség (2 DVD), Conan, a barbár – extra változat (szinkronizált) (2 DVD), Conan, a barbár / Conan, a pusztító (2 DVD – Twinpack), Rocketeer (új kiadás).