DVD Hírcsomag v2 12.18

Az idei utolsó DVD hírcsomagban újra szó esik az év vége 3 legsikeresebb kiadványáról, melyeket még mindig nem késő beszerezni, hogy a Karácsonyfa alá kerülhessenek [;)]: Batman, Hancock és 300.

A sötét lovag

„KÉSZÜL FEL A VARÁZSLATRA!” – Peter Travers, ROLLING STONE

A Batman: Kezdődik! folytatásában, A sötét lovagban Christopher Nolan ismét együtt dolgozik Christian Bale-lel, aki újra magára ölti Batman/Bruce Wayne szerepét a bűnözés ellen folytatott háborúban. Jim Gordon rendőrhadnagy és Harvey Dent kerületi ügyész segítségével Batman egyszer és mindenkorra le akar számolni a szervezett bűnözéssel Gothamban. Hármójuk összefogása eredményesnek bizonyul, de hamarosan egy feltörekvő és agyafúrt bűnöző célpontjává válnak, akit úgy ismer a világ: a Joker. A torz lelkű gonosztevő tombolása káoszba taszítja a várost, Batmant pedig egyre közelebb kényszeríti ahhoz, hogy átlépje a határvonalat az igazságosztás és az önbíráskodás között. Batman ősellenségét, a Jokert Heath Ledger játssza, Dent szerepében pedig Aaron Eckhart tűnik fel. Csatlakozik hozzájuk Maggie Gyllenhaal, mint Rachel Dawes, és visszatér a Batman: Kezdődik! három sztárja, Gary Oldman Gordon, Michael Caine Alfred és Morgan Freeman Lucius Fox szerepében.

Batman folytatja a bűnözés elleni háborút. Jim Gordon rendőrhadnagy és Harvey Dent kerületi ügyész segítségével Batman egyszer és mindenkorra le akar számolni a szervezett bűnözéssel Gothamban. Hármójuk összefogása eredményesnek bizonyul, de hamarosan egy feltörekvő és agyafúrt bűnöző célpontjává válnak, akit úgy ismer a világ: a Joker. A torz lelkű gonosztevő tombolása káoszba taszítja a várost, Batmant pedig egyre közelebb kényszeríti ahhoz, hogy átlépje a határvonalat az igazságosztás és az önbíráskodás között.

1. LEMEZ – A FILM

2. LEMEZ – MAGYAR EXTRÁK

 • Gotham tabuk nélkül: Egy jelenet születése – Christopher Nolan rendező és alkotótársai feltárják a film hátterében rejlő hihetetlenül aprólékos tervezőmunkát, többek között a kaszkadőrök munkáját, az IMAX® technológiával forgatott jeleneteket, Batman új jelmezét, a Batpodot… és sok minden mást!
 • A sötét lovag IMAX® jelenetei – 6 jelenet páratlanul nagy felbontásban rögzítve, az IMAX® mozikban bemutatott képaránnyal (1.43:1): A nyitójelenet, Hongkong, Az autósüldözés, A Lamborghini összetörése, A Prewitt-épület és A befejező montázs.
 • Gothami Hírek: 6 klip a gothami kábeltévé hírműsorából
 • Képgalériák – Joker kártyái, látványtervek, poszterek, képek, előzetesek és tévéreklámok

HANGOK: magyar (5.1 Dolby Digital), angol (5.1 Dolby Digital)…
FELIRATOK: magyar, angol…


Hancock

„Évek óta erre várok: egy szuperhős-mozi, ahol a szuperhősök tettei valódi következményekkel járnak. A Hancock színtiszta szórakozás!” – Roger Ebert, Chicago Sun-Times

Hancock (Will Smith – A boldogság nyomában) hányattatott sorsú, meg nem értett szuperhős, akinek népszerűtlenségét csak tovább fokozza gunyoros természete. Miután azonban némi vonakodás után egy idealista újságíró, Ray Embrey (Jason Bateman – Juno) rábeszélésének engedve belemegy a teljes imázsváltásba, népszerűsége rohamos növekedésnek indul. Úgy tűnik, életében lassan minden jóra fordul, ám ekkor találkozik egy nővel (Charlize Theron – A rém), aki hozzá hasonló képességekkel rendelkezik – és Hancock titokzatos múltját is ismeri… Az Oscar-díjra jelölt Will Smith és az Oscar-díjas Charlize Theron remekelnek ennek az akciófilmbe oltott vígjátéknak a főszerepeiben!

Hancock hányattatott sorsú, meg nem értett szuperhős, akinek népszerűtlenségét csak tovább fokozza gunyoros természete. Miután azonban némi vonakodás után egy idealista újságíró, Ray Embrey rábeszélésének engedve belemegy a teljes imázsváltásba, népszerűsége rohamos növekedésnek indul. Úgy tűnik, életében lassan minden jóra fordul, ám ekkor találkozik egy nővel, aki hozzá hasonló képességekkel rendelkezik – és Hancock titokzatos múltját is ismeri… Will Smith és Charlize Theron remekelnek ennek az akciófilmbe oltott vígjátéknak a főszerepeiben!

  Extrák (eredeti nyelven):

 • Mozis és vágatlan változat
 • A vágatlan változat kimaradt jelenetekkel
 • Koccanások és horzsolások – Kisfilm a kaszkadőrökről
 • Otthon, édes otthon – Az Embrey-ház építése és a Hancock előzetese
 • Pillantás a jövőbe – Mélyreható pillantás a Hancock jeleneteibe előzetes tervek, filmrészletek és forgatási jelenetek segítségével
 • Szuperemberek – Így készült a film
 • Szuperebb hőst – Így készültek a speciális effektusok
 • Átváltozás – A jelmezek születése
 • Egyszerű halandók: A kulisszák mögött „Piszkos Pete”-tel – Peter Berg rendezői stílusa

HANGOK: magyar (*5.1 Dolby Digital), angol (*5.1 Dolby Digital)…
FELIRATOK: magyar, angol…


Egyetlen rajongó DVD- gyűjteményéből sem hiányozhat: 300 DVD – Díszdoboz

300, Zack Synder eposza a thermopülei csata hőseiről a magyar mozikban is óriási sikert aratott, a film DVD-kiadása a tavalyi év egyik slágere lett. Ezt a kiadványt azonban felülmúlja a Fórum Home Entertainment november 25 –én megjelenő, limitált példányszámú 300 DVD-díszdobozzal, amely nem hiányozhat egyetlen 300 rajongó DVD-gyűjteményéből sem.

A 300 DVD Díszdoboz tartalmazza a korábban megjelent kétlemezes kiadás extráit kiegészülve egy bónusz lemezzel To The Hot Gates: A Legend Retold címmel, amely a film készítésének történetét mutatja be; lépésről-lépésre láthatjuk hogyan kelt életre a filmvásznon az ókori legenda egy grafikai újdonság segítségével. A dobozban található természetesen a filmlemez 52 oldalas, Synder üdvözletével ellátott keményfedeles filmkönyv jelenetfotókkal és hat darab gyűjthető képeslappal.

A 300 DVD Díszdoboz tökéletes karácsonyi ajándék, de csak limitált példányszámban készül, ezért gyorsan szerezze be mindenki, aki a karácsonyfa alatt szeretné látni.

A történet: Frank Miller (Sin City) nagyszabású képregényének feldolgozása vérbe és tűzbe borítja a képernyőt. Az élőszereplős és komputeranimációs technikát ötvöző, lehengerlő film hűen követi az eredeti kultuszkönyvet. A 300 az ókori thermopülai csatát tárja elénk, amelynek során Leónidasz király (Gerard Butler) és spártai harcostársai az utolsó csepp vérükig küzdöttek Xerxész (Rodrigo Santoro) és többszörös túlerőben lévő perzsa hadserege ellen. Élje át ezt a mitikus történelmi eseményt az ütközet arcvonalából!

3 LEMEZES EXTRA VÁLTOZAT: Az első lemezen a formabontóan újszerű film a rendező audiokommentárjával, a második lemezen több órányi lélegzetelállító extra, köztük kimaradt jelenetek, a történelmi háttérről és kulisszatitkokról szóló kisfilmek, valamint egy elképesztő dokumentumfilm, mely bepillantást enged Frank Miller, az eredeti 300-képregény szerzőjének alkotói fantáziájába.

PLUSZ EGY VADONTÚJ EXTRA LEMEZ: Rajta A Tüzes Források Kapujában: A legenda feléled című dokumentumfilm, mely feleleveníti a 300 legendáját a történelem, a képregény és a film tükrében valamint a film digitális másolata.
Hangok: magyar (5.1 Dolby Surround), angol (5.1 Dolby Surround)…
Feliratok: magyar, angol…

ÉRTÉKES HADI ZSÁKMÁNY GYŰJTŐKNEK:
52 oldalas fotóalbum Zack Snyder rendező előszavával
6 képeslap a film moziplakátjairól