Dinojárgányok 1-2.

Cím: Dinojárgányok 1-2.
Szerző(k): Matthias Weinert
Kiadó: MANÓ KÖNYVEK
Ár: 2490 Ft
Formátum: kötet
Terjedelem: ~90 oldal
Megjelenés: 2016.
Megvásárolható: Könyvesboltok
Online vásárlás:

Még 2016-ban jelent meg a Manó Könyvek gondozásában a főleg fiatalabb és még inkább a fiú olvasóközönséget megcélzó Dinójárgányok sorozat első két kötete. Matthias Weinert sorozata a képregény és a képeskönyv érdekes egyvelege, melynek főszereplői, a lábak helyett kerekeken gördülő dinoszauruszok…

Dinójárgányok 1. – Kincsvadászok
A dinók visszatértek, ráadásul még kerekeik is vannak!
Bo, Tanka és Pukki, a három jó barát számára Új-Pangea egy hatalmas játszótér!
A dinókölykök most azon törik a fejüket, mivel ajándékozzák meg Mama Tút, az ősöreg teknősbékát a születésnapján. Sajnos nincs sok pénzük, ezért a ravasz kereskedő, Konrád egy kincstérképet tukmál rájuk, és azt ígéri, hogy ha megtalálják a kincset, akkor pazar ajándékot vehetnek Mama Túnak. A kis kalandorok útra kelnek – és kisvártatva már nyakig vannak a pácban!
Izgalom, jó mulatság és a száguldás öröme:
A motoszauruszokkal nem fogsz unatkozni!

Dinojárgányok 2.- A nagy futam
A dinók visszatértek, és még kerekeik is vannak! A Dinók Völgyébe egyszer csak egy palackba zárt szellem érkezik, aki teljesíti a három jó barát – Bó, Pukki és Tanka kívánságát. Pukki Csodaországba vágyik, ahol a földből édességek nőnek, és minden nap szülinap. Bó régi nagy álma, hogy egyszer részt vehessen a Tempodromban rendezett Nagy Futamon – és ő legyen az új bajnok!
A Dinók Völgyébe egyszer csak egy palackba zárt szellem érkezik, aki teljesíti a három jó barát – Bó, Pukki és Tanka kívánságát. Pukki Csodaországba vágyik, ahol a földből édességek nőnek, és minden nap szülinap. Bó régi nagy álma, hogy egyszer részt vehessen a Tempodromban rendezett Nagy Futamon – és ő legyen az új bajnok!

Sajnos csak német nyelvű mintaoldalakkal szolgálhatunk:

Az adatlapon lévő értékek kötetenként értendőek!