Diabolik Extra 1 – Emlékek viharában

Cím: Diabolik Extra 1 – Emlékek viharában
Szerző(k): Mario Gomboli, Patricia Martinelli, Alfredo Castelli, Sergio Zaniboni, Paolo Zaniboni
Kiadó: Anagram Comics
Ár: 3300 3000 Ft
Formátum: puhafedeles kötet
Terjedelem: 224 oldal
Megjelenés: 2019.05.12.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: szukits.hu kepregenymarket.hu

A A 15. Budapesti Nemzetközi Képregényfesztiválra az Anagram Comics egy különleges Diabolik kiadvánnyal jelentkezik. A Diabolik Extra 1 – Emlékek viharában egy vaskos, több mint kétszáz oldalas kötet, amiből megismerhetjük antihősünk eredetét!

Ki lehet valójában Diabolik? Honnan származik, és mit rejt a múltja? Mikor kezdődött életre szóló párviadala nemezisével, Ginko nyomozóval? Ebben a különleges, 224 oldalas kötetben mindegyik kérdésre választ kapnak a Diabolik sorozat olvasói. Igaz, aligha meglepő módon, a válaszok újabb kérdéseket vetnek fel…

Az Emlékek viharában drámai erejű szürke tónusokban megrajzolt, mozgalmas történet, amely egy nemzetközi ékszerügylet fordulatain keresztül feleleveníti azt az időszakot is, amikor Diabolik és Ginko útjai első alkalommal keresztezték egymást. Amíg egy trópusi ciklon söpör végig az egzotikus, déltengeri szigetvilágon, a felszínre került emlékek viharában talán az is kiderül, mi mozgatja a két régi ellenfél örök harcát.

A kötet extra meglepetése a rajongóknak a sorozat legendás epizódjának, a Diabolik, ki vagy? című, 1968-ban megjelent történetnek egy terjedelmes részlete, amely a „rémület királyának” eredettörténetét meséli el..

Előzetes oldalak: