Devil’s Candy – Pandora szerencséje #1

Cím: Devil’s Candy – Pandora szerencséje #1
Szerző(k): Rem, Bikkuri
Kiadó: Fumax
Ár: 3495 Ft
Formátum: puhafedeles kötet
Terjedelem: 208 oldal
Megjelenés: 2022.07.30.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: fumax.hu

Túlélni a középiskolai éveket nem csupán a jó jegyekről szól – főleg az ördögök, szörnyek és káosz világában, ahol a leckék maguk is igen erőszakosak. A Hemlock Szíve Akadémia diákjának, Kazu Packlynak rá kell döbbennie: ebben az iskolában még egy vulkánkitörés sem nyűgözné le a tanárokat, úgyhogy egy Pandora nevű lány megalkotásával csillogtatja meg zsenialitását.
Kezdetben még ő maga is alábecsüli Pandorát, akinek elsöprő ereje csak még több pusztítással tölti meg Kazu amúgy is zakla­tott életét. Miközben szembeszállnak a bioszlaborból elszökdöső kísérleti alanyokkal, üvöltő szellemekkel (igen, ők azok, akikről mindenki úgy tudja, nem is léteznek) és még egy halálos divatbemutató démonaival is, Pandora kénytelen tudomásul venni, hogy egy ilyen ördögi középsuliba járni egyenlő az életben maradásért folytatott állandó küzdelemmel.

Szerencséjükre a lány sztoikus természete és látszólag határtalan ereje Kazu mázlijával, eszességével és baráti körével párosítva majdnem annyiszor menti ki őket a bajból, mint ahányszor belekeverednek.

Majdnem.

Rem és Bikkuri felkapott netes mangája immár nyomtatásban, magyarul is hódító útjára indul!