Deutsch mit Comics

Cím: Deutsch mit Comics
Szerző(k):
Kiadó:
Ár: 4000 Ft
Formátum: kötet
Terjedelem: 200 oldal
Megjelenés: 2013.03.10
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás:

A képregénybörzén debütál az a német nyelvkönyv, ami pont olyan, mint egy képregényekkel és karikatúrákkal telipakolt viccújság! Annak is a legigényesebb fajtája; az 50 képregény, 40 képsor és 150 karikatúra alkotóinak listája magáért kell, hogy beszéljen. A képregényekért Bacsa Gergő, Endrődi István, Göndöcs Gergő, Hortobágyi Virág, Jókó Csaba, Kámán Albert, Marabu, Őszi Zoltán, Sajdik Ferenc, Varga Zerge Zoltán, Weisz Béla, Zsoldos Péter felelt, a karikatúrákért pedig Balázs-Piri Balázs, Dluhopolszky László, Fritz Zoltán, Füzesi Szonja, Gyöngy Kálmán, Jelenszky László,Kaján Tibor, Kósa László, Lakatos Ferenc, Lehoczki Károly, Marabu, Mező Ferenc, Őszi Zoltán, Rau Tibor, Ruszkay György, Sajdik Ferenc, Szmodis Imre, Toncz Tibor, Várnai György és Weisz Béla.
A képregények és karikaturák szerkesztésében, válogatásában Gyöngy Kálmán (karikaturista, gyűjtő, kutató, a Magyar karikaturisták adat- és szignótárának szerzője) segédkezett, a nyelvleckék szerzője Szalay Kristóf.
A kiadó ígérete szerint a német tanulás még sosem volt ennyire szórakoztató.

Könyvesboltokban még nem kapható, jelenleg neten rendelhető, illetve a tavaszi képregénybörzén személyesen is megvásárolható.

További infó, ahonnan egy ingyenes leckét letölthetsz.