Deadpool játék

A Comic Con-on jelentették be, hogy hamarosan megjelenik mindenki kedvenc tudathasadt zsoldosának saját játéka, mely az egyszerűség kedvéért a Deadpool nevet kapta a készítőktől.

A minőséget egyelőre nehéz megjósolni, de az biztosnak tűnik, hogy Deadpool végigmagyarázza majd a teljes játékidőt.

Úgy fest, a High Moon Studios a Transformers: War for Cybertronhoz hasonlóan ismét hiteles adaptációt szeretne letenni az asztalra, a Deadpool játékon Daniel Way, a karakter nevével fémjelzett képregények jelenlegi írója szorgoskodik. Az első trailer telitalálat volt, kiváló végeredményre van kilátás!
hirdetés

A Comic-Con egyik legkellemesebb bejelentését az Activisionnek köszönhettük: a kiadó tulajdonában álló High Moon Studios rögtön két képregény-adaptációt is bejelentett a konferencia alkalmával, így a Hit Monkey mellett ők hegesztik az első játékot, aminek a főszereplője Deadpool lesz.

Bár a játékról gyakorlatilag semmit nem tudunk, az első trailer meglepően hangulatos és ami még fontosabb, hiteles lett: úgy fest, a High Moon a Transformers: War for Cybertronhoz hasonló igényes munkát készül letenni az asztalra. Ezt az érzést erősítheti bennünk, hogy a srácok leigazolták Daniel Wayt, a Deadpool képregények jelenlegi íróját is: ő fog dolgozni a program sztoriján.

A Deadpool: The Game 2013-ban fog megjelenni. (GameKapocs.hu)