Conan kegyetlen kardja

Cím: Conan kegyetlen kardja
Szerző(k): Többen
Kiadó: Fumax
Ár: 5995 Ft
Formátum: kötet
Terjedelem: 336 oldal
Megjelenés: 2018.09.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: fumax.hu
Bevásárlólista: Loading

Szeptember végén jelenik meg a Fumax kiadó első kemény táblás Conan gyűjteménye. A Conan kegyetlen kardja című kiadvány a Savage Tales magazin 1-5, és Savage Sword of Conan magazin 1-5 számainak Conan történeteit tartalmazza.

A 70-es évek közepén, az újrafelfedezett Conan a barbár lehengerlő sikere után a képregényes világ színe-javának közreműködésével született meg a rendkívül népszerű, felnőtteknek szánt Savage Sword of Conan magazin.

A kötetben olvasható történeteket maga Roy Thomas, a Marvel egykori főszerkesztője adaptálta képregényre. Conan kalandjai többek közt olyan legendás rajzolók képein elevenednek meg, mint John Buscema, Barry Windsor-Smith, Gil Kane, Alfredo Alcala, vagy Jim Starlin.

Most végre a magyar olvasóközönség is méltó formában élvezheti ebben a hiánypótló gyűjteményben Robert E. Howard és követői rendkívüli hatású, klasszikus történeteit eredeti megjelenésük sorrendjében.

A borítót Boris Vallejo festette. Előrendelés itt.

A kiadvány limitált változatban is előrendelhető, aminek beltartalma megegyezik a “normál” változatéval, extra szövetkönyvjelzővel és alternatív borítóval érkezik.