Chrysler az új Batmobile?

Különös reklámfilm köti össze a Batmant és a Chrysler 300C-t. Bár a film ismerete nélkül nehéz lenne megmondani, hogy az amerikai szedánnak lesz-e valamiféle kapcsolata a szuperhőssel, a fejekben megpróbálják összekötni a kettőt.

Az új Batman film, a Dark Knight Rises című epizód a napokban mutatkozik be Észak-Amerikában, nem csoda, hogy a Chrysler megpróbálja kihasználni az alkalmat a 300C népszerűsítésére. Erre a célra készítettek egy különleges Gotham hangulatú kivitelt – a 300S-t – amelyet a film alapján a Wayne művek laborjában raknak össze. A fényezés tetőtől talpig matt fekete, a kipufogó pedig a Batmobile-generációk egyetlen közös elemét, a sugárhajtómű-fúvókát utánozva középre került.

Valószínű, hogy a Chrysler kiad egy kisebb sorozat 300S-t a reklámkampány kapcsán, de hogy a filmben is szerepet kap-e a Batman számára kissé talán rangon aluli járgány, azt nem tudni. Annyi viszont már az előzetesből is kiderül, hogy Bruce Wayne továbbra is Lamborghinivel jár – ezúttal az Aventador áll majd a garázsban a Rolls-Royce és a bestiális Bolha mellett. (totalcar.hu)