Buffy – A vámpírok réme #1

Cím: Buffy – A vámpírok réme #1
Szerző(k): Jordie Bellaire, Dan Mora, Raúl Angulo
Kiadó: Panel Kalandor
Ár: 5000 Ft
Formátum: keménytáblás kötet
Terjedelem: 156 oldal
Megjelenés: 2019.10.13.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás:

Karókat előkészíteni, mert a vámpírok visszaszivárogtak az életünkbe!

De nyugalom. Pánikra semmi ok. Mert ismerünk valakit, aki képes lehet felvenni velük a karót. Talán már hallottál róla. Létezik egy bátor lány, aki nem riad vissza a veszélyektől. Akinek az elsőnek kellene lennie egy horror film áldozatai között, ám mégis ő az, aki megmenti a világot.

S hogy ki ez a 16 éves szőke lány, aki szeret szembeszegülni a szabályokkal, és barátait is belerángatja a küzdelmekbe? Ő a Sunnydale Gimi legújabb növendéke, akit nem a véletlen terelt a sors erre a kicsi, eldugott, és rém unalmasnak tűnő kisvárosba. Ez a történet nem csak a jó és a gonosz örök csatájáról szól, de még csak nem is a végzet elkerüléséről, hanem a barátságról, bátorságról, összetartásról, és a felnövésről is.

22 évvel a népszerű sorozat amerikai bemutatóját követően az új alkotók visszavisznek minket a kezdetekhez. A történetet, és a karaktereket napjainkba helyezik, de megőrzik azok esszenciáját. Buffy és barátai még erősebbek, még szeleburdibbak, és még szerethetőbbek, mint eddig bármikor. Minél több mindent változtattak meg az alkotók, annál több minden maradt ugyanolyan.

„Akár nézted a sorozatot, akár még soha nem is hallottál róla, érdemes esélyt adnod a Scooby bandának, hiszen rendkívül erős, és érett karakterekkel találkozhatsz a kötet oldalain. Olyan figurákról van szó, akik nem riadnak meg semmitől, akik mindig motiválnak, és inspirálnak. A végén pedig garantálom, hogy Te is közéjük akarsz majd tartozni.”

Jordie Bllaire a tökéletes személy az örökség őrzésére, aki már az első paneltől úgy írja a figurákat, mintha a tévésorozat világában lennének. Dan Mora rajzairól egy percre sem fogod tudni levenni a szemed. Arról nem is beszélve, hogy úgy fiatalítja meg Sarah Michelle Gellar-t és társaságát, hogy még ők is megirigyelik. Raúl Angulo színei olyan atmoszférát teremtenek meg, mely alapjaiban járul hozzá a sorozat hangulatához, és csak még jobban beszippant.

A BUFFY, A VÁMPÍROK RÉME első kötete limitált mennyiségben jelenik meg 2019. őszén. A kiadvány további részleteivel, és árával hamarosan jelentkezünk.