Batman/Fortnite: Zéró Pont

Cím: Batman/Fortnite: Zéró Pont
Szerző(k): Christos Gage, Reilly Brown, Donald Mustard
Kiadó: Fumax
Ár: 5995 Ft
Formátum: keménytáblás kötet
Terjedelem: 152 oldal
Megjelenés: 2021.09.30.
Megvásárolható: Könyvesboltok és Képregényboltok
Online vásárlás: fumax.hu

Lehet nem ismered, de hogy hallottál róla, az biztos! A Fortnite az Epic Games ingyenes lövöldözős játéka, amelyben különböző számú csapatokba verődve irtható az ellen, építhető a fedezék, gyűjthető a pont, és eltáncolható az aktuális „tiktak” hosszúságú nóta. Sőt, a játékban jó ideje feltűnnek a Star Wars univerzum karakterei, a Marvel és a DC szuperhősei, hogy az Alien/Predator/Terminator trióról ne is beszéljünk…

És ahogy az várható volt, a töméntelen mennyiségű „mörsöndájz” (figura, ruha, Nerf pisztoly, ) után a képregények oldalaira is begyűrűzik „A Szigetvilág” őslakossága. Szinte biztos, hogy a most indult Batman/Fortnite: Zero Point csak az első felvonása egy sikeres sorozatnak, de ami még ennél is biztosabb az az, hogy szeptemberben a Fumax magyarul is kiadja!

Fülszöveg:

Egy rés nyílt Gotham City egén: maga a valóság hasadt meg és berántotta a Sötét Lovagot egy bizarr és ismeretlen világba. Nincsenek emlékei arról, hogy ki ő és honnan jött… Batman bekerült a Fortnite-ba!

Miközben a világ legnagyobb detektívje azért küzd, hogy felidézze a múltját, és megszökjön a káosz és a küzdelem véget nem érő hurkából, szembe kell szállnia olyan veteránokkal, mint Renegade Raider, Fishstick, Bandolier, Snake Eyes és még sokan mások. Mialatt Batman igyekszik megérteni ezt a különös, új világot, nem csak a sziget mögött rejlő sokkoló igazságra bukkan, de azzal is kénytelen szembenézni, hogy mi a Hurok titka, és hogyan kapcsolódik minden a rejtélyes Zéró Ponthoz.

A Batman/Fortnite: Zéró Pont olyan titkokat tár fel, amelyek eddig még a játékból sem derültek ki! Se Batman, se a Fortnite rajongói nem hagyhatják ki ezt a lenyűgöző vizualitású, kihagyhatatlan izgalmakat ígérő képregényt, amelyben a Köpenyes Igazságosztó megküzd a Fortnite bajnokaival a szigeten, hogy megmentse nem csak önmagát, hanem a DC Univerzum többi hősét, sőt, akár magát a Multiverzumot is!

Ez a keménytáblás gyűjtemény tartalmazza a bónusz kódokat a hét darab, Fortnite-ban feloldható DC témájú digitális tárgyhoz, köztük a Harley Quinn és a páncélos Batman skinekhez!VAN MÉG MÉG MIT OLVASNI: