Batman: A kezdet kezdete DVD

Amikor Gotham Cityt már csak hősök menthetik meg, két férfi harcba indul a rendért és az igazságért… ám más-más oldalon. Bruce Wayne sok év után tér haza külföldről, hogy megkezdje bűn elleni küzdelmét, és a városba költözik a talpig becsületes rendőr, James Gordon hadnagy is, akit sokkol a mindent megmérgező korrupció. Amikor aztán színre lép Wayne mint Batman, az álarcos igazságosztó, minden felbolydul, mert új ellensége, Macskanő, a maffia és Gordon is mind rá vadásznak. A DC Universe vadonatúj egész estés rajzfilmje kihagyhatatlan: a Frank Miller forradalmian új története alapján készült alkotás összetéveszthetetlen hangulatú, erőteljes képekben mutatja be a sötét lovag indulását és Jim Gordonnal való barátságának kezdeteit.

A Batman: A kezdet kezdete 2011. október 19-én jelenik meg DVD-n a ProVideo forgalmazásában. A 3.190 Ft-os kiadvány a filmet eredeti (1.78:1) képarányban, DD2.0-ás magyar és DD5.1-es angol hang, valamint magyar és angol felirat kíséretében kínálja. Az extrákat magyar felirat található.

  • Az igazság ligája: Végzet – Pillants bele a DC Universe következő egész estés rajzfilmjébe
  • Pillants bele a DC Universe All-Star Superman és Zöld Lámpás: Smaragd Lovagok című új egész estés rajzfilmjeibe
  • Exkluzív Macskanő rövidfilm: Amikor két gazember egy macskára vadászik, Macskanő közbeavatkozik, és hamarosan egy Rough Cut nevű gyilkos csempész nemzetközi ügyletének kellős közepén találja magát.

Forrás: