Az Ezüst Utazó: Rekviem

Cím: Az Ezüst Utazó: Rekviem
Szerző(k): J. Michael Straczynski, Esad Ribic
Kiadó: Fumax
Ár: 5495 Ft
Formátum: keménytáblás kötet
Terjedelem: 104 oldal
Megjelenés: 2021.07.11.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás: fumax.hu

Norrin Radd a kozmosz hullámait meglovagolva számtalan éven át járta a galaxist, kutatta a csillagok közti sötét űrt, miközben hatalmas civilizációk felemelkedésének és bukásának volt szemtanúja. A baj egy aprósággal kezdődött – egy parányi folttal, amely folyamatosan terjed a bőrén, felemésztve létezését. Ahogy a testét a világűr vákuumától védelmező anyag lassanként elenyészik, és Az Ezüst Utazó szembesül saját közelgő elmúlásának elkerülhetetlenségével, még egyszer körberepüli a galaxist, hogy meglátogassa a hosszú élete során szerzett barátait, és búcsút vegyen tőlük. Végső úti célja pedig egy olyan hely, amely elől eónok óta menekült…

A többszörös Hugo- és Eisner-díjas J. Michael Straczynski író nevéhez nemcsak számos közönségsiker sci-fi-sorozat és film kötődik (Babylon 5, Sense8, Thor, Z világháború stb.), de képregények terén is legendásnak számít. Ő felelt a Hihetetlen Pókember sorozatért 2001 és 2007 között, valamint számtalan más ismert cím szerzője.

Esad Ribic hírnevét a Marvelnél alapozta meg, nevéhez fűződik a Rob Rodival közös Loki (2004) vagy a Jonathan Hickmannel közös projektjei, a 2015-ös Titkos háború és a The Ultimates. Ő rajzolta a Thor – A mennydörgés istene sorozat nagy részét is.

Kizárólag a kiadónál kapható 600 számozott példányban!