A lenyűgöző X-Men: Harci helyzet (NMK #13)

Cím: A lenyűgöző X-Men: Harci helyzet (NMK #13)
Sorozat: NAGY MARVEL KÉPREGÉNYGYŰJTEMÉNY
Szerző(k): Joss Whedon, John Cassaday, Laura Martin
Kiadó: Hachette
Ár: 2890 Ft
Formátum: kötet
Terjedelem: 160 oldal
Megjelenés: 2018.06.21.
Megvásárolható: Újságárusok
Online vásárlás:

Joss Whedon és John Cassaday sorozata folytatódik!
Amikor a Xavier-intézetet megrázza egy tragikus halál, az X-Men felfedezi, hogy titokban közöttük él egy halálos ellenségük: olyan, aki évek óta tanulmányozza őket, és ismeri a csapat minden titkát!

A gyűjtemény az Astonishing X-Men 7-12. számát tartalmazza.

Ez a kötet az NMK második kötetének folytatása!

Előzmények:

Az X-Men újból összeállt, és a Xavier Intézet a Magasabb Szintű Oktatásért ismét megnyitotta kapuit.
Az intézetet nemrég alaposan felbolygatta egy mutáns génre kifejlesztett „gyógyszer” és az, hogy annak első kísérleti alanya, az egyik friss diákjuk, teljesen elveszítette a hatására a mutánsképességét. Mellette a régóta halottnak hitt csapattársuk, Pjotr Raszputyin, vagyis Kolosszus visszatérését is fel kell dolgozniuk. Ez utóbbi leginkább az ifjú Kitty Pryde-ot viseli meg, akinek Kolosszus volt élete első szerelme.
Emellé eléggé aggasztó dolgok jutottak a tudomásukra a legutóbbi bevetésükön: a Résvilág nevű bolygó lakossága szentül hiszi, hogy egy földi mutáns – pontosabban az X-ek közül valaki – okozza majd a civilizációjuk pusztulását, ezért védekezésképp elszánták magukat a mutánsok kiirtására.
Mindennek tetejébe úgy tűnik, hogy a SHIELD egyik vadhajtása, a KARD hajlandó a földönkívüliek segítségére sietni ebben.

Előzetes: