A Largo Winch az 1. hazai BD melléklet!

Úgy tűnik, a történelem ismétli önmagát: néhány évvel ezelőtt ugyanebben az árkategóriában jelent meg az első DVD-mellékletes magazin és onnan kezdve a formátum sokat veszített értékéből…

A DVD Multimédia Kft. kiadványa a Blu-ray Magazin, amely az első olyan hazai nyomtatott sajtóorgánum, amely Blu-ray melléklettel rendelkezik. A sajtóközlemény szerint a havonta megjelenő magazin tematikusan foglalkozik az aktuális mozipremierekkel, hazai BD-megjelenésekkel és segít eligazodni a technikai világában is – kiemelt hangsúlyt fektetve a 3D-s kultúrárakra, mindezt 54 színes oldalon. Célközönsége a nagy felbontású filmek iránt rajongók között keresendő, és minden számához egy-egy BD-t mellékelnek, méghozzá a jelenlegi árszínvonal töredékéért, 2.490 Ft-os áron.

Az első számhoz, amely már meg is jelent, a Largo Winch – Az örökös című francia akciófilm jár eredeti (2.35:1) képarányban, 1080p-s HD képpel, dts 5.1-es magyar és francia hanggal, valamint magyar felirattal. Extraként kép-a-képben videokommentárt kapunk a rendező és a szereplők közreműködésével, valamint werkfilmet és interjúkat. (dvdextra.hu)