A dia mesterei #8: Sebők Imre – Közös többszörös

Cím: A dia mesterei #8: Sebők Imre – Közös többszörös
Szerző(k): Sebők Imre
Kiadó: Magánkiadás
Ár: 5000 Ft
Formátum: füzet
Terjedelem: 120 oldal
Megjelenés: 2022.07.17.
Megvásárolható: Közvetlen a kiadótól
Online vásárlás:

A 2022. július 17-én a KMO Kispesti Művelődési Központban (Budapest, XIX. ker. Teleki u. 50.) megrendezésre kerülő Nyári Képregénybörzére a KépregényKedvelők Klubja (KKK) két újdonsága közül a második A dia mesterei-sor következő, 8. kötete lesz, Sebők Imre: Közös többszörös címen.

A kiadványban két színes diafilm kap helyet: A kincses sziget és A kőbaltás ember, melyeket az alapváltozat kivágott diakockáival egészítettünk ki. A kincses sziget mellé közöljük az 1957-es Magyar Ifjúságbeli képregényváltozatot, Cs. Horváth első szóbuborékos képregényét, valamint az 1968-as Népszava hasábjain megjelent sorozatot. A kőbaltás ember diaváltozata mellé két könyvillusztráció-sor dukál, ugyanis a grafikus 1938-ban is, 1957-ben is megrajzolta a könyv illusztrációit – ugyanabban a beállításban!

A kiadványt Kiss Ferenc és Bíró Ferenc: Vasból fakarika című cikke színesíti, melyben a diafilmen és képregényben is megjelent Sebők rajzokat hasonlítják össze.

A KKK kiadványai csak előjegyzésben kaphatóak, rendeléseket a kepregenykedvelok@gmail.com címre 2022. június 26-ig várnak.

Előzetes oldalak: