Smallville: hírek a JLA-epizódról

[Lex] Egyre több információ szivárog ki az Amerikában januárban tévéképernyõre kerülõ „Justice” címû Smallville-epizódról. A Justice League kezdeteit bemutató részt november elsõ felében fogják forgatni, ezt Lionel Luthor megformálója, John Glover árulta el a TV Guide-nak adott interjújában…

A nagyszabású részben Green Arrow vezetésével összeáll egy szuperhõs-alakulat, melynek tagjai Clark Kent, Flash, Aquaman, valamint Cyborg lesznek. Az epizódra sikerült visszacsábítani a sorozatba a karaktereket korábban alakító színészeket, így Flash-ként ismét Kyle Gallnert, Cyborg-ként újra Lee Thomson Young-ot, Aquaman-ként pedig ismét Alan Ritchsont láthatjuk. Green Arrow szerepében a hatodik évadban többször is láthatjuk Justin Hartley-t, míg Clark Kentet természetesen a Smallville fõszereplõje, Tom Welling kelti majd életre a „Justice” epizódban is.
De más szuperhõsök érkezése sincs kizárva. A Hollywood North Report egyenesen Bruce Wayne feltûnését szellõztette meg. Ezt azonban az epizód rendezõje, Steven DeKnight cáfolta, mondván, sajnos ez nem történhet meg, ugyanis a Batman Begins készítõi továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy a Superman fiatalkorát bemutató sorozatban ne szerepeljen a Fekete Lovag.

Azonban töménytelen mennyiségû DC-karakter van, kikre nem vonatkozik semmiféle tiltás. Így Wonder Woman és Martian Manhunter neve is egyre többször elõkerül az epizódról szóló kósza hírekben. Korántsem lepõdnénk meg, ha egyikük csatlakozna Green Arrow és Clark Kent csapatához. Ugyanis abban minden hírforrás mondandója megegyezik, hogy a gigantikus epizódra a visszatérõ szereplõkön túl még újabb hõsök várhatóak.

smallvile.hu