Sebõk Overload

[zoli79] Kanyargós utón kaptunk egy emailt, melyben Domján Zoltán, a Sebõk Imre képregények (egyik ?) jogtulajdonosa beszámol izgalmasnak tûnõ terveirõl.

Egy alacsony példányszámú (300-400 db) komplett gyûjtõi életmû-sorozatról lenne szó. Pontosabban: sorozatok, ugyanis három szériából fog állni a „Windom képregények” (kiadó: Garwind Bt.)
Elsõ sorozatban a Népszavában megjelentek kerülnek terítékre a Marielandi veszedelemmel bezárólag. Ez után, annak idején egy kisebbfajta méretváltás történt, mely a Zászlóvivõkig tartott. Ez utóbbit karolja fel a második sorozat. A két sorozat között csak kisebb méretbeli különbség van. A harmadik sorozatban a népszavás korszakának vége, és a Magyar Ifjuságban közölt csík-formátumú képregények lesznek. A képregények az eredeti kompozíciók szerint lesznek leközölve; nem lesznek átszerkesztve, áttördelve.
Alapanyagul a Sebõk családnál megmaradt eredeti rajzok, illetve ezek hiányában a nyomatok szolgálnak (természetesen számítógépesen feljavítva).
Az ár a terjedelemtõl függõen 800-1000 forint körül mozogna. A terjesztése hasonló módon történne az eddigi gyûjtõi sorozatokhoz: KKK, fesztiválok, börzék, postai rendelés, személyes átvétel, stb.
Ha minden igaz, hamarosan szolgálhatunk elõzetessel is!