Már készülget az X4!

[gorgiasz] Újabb hír, mely nem hatott a meglepetés erejével: Lauren Shuler Donner, az X-Men-trilógia producere bejelentette, hogy elkezdõdtek a negyedik rész munkálatainak elõkészületei…

„Addig kell ütni a vasat, amíg az meleg” – tartja a mondás. Az üzleti életben ez a mondat bizony szinte szentírás. Legyen szó egy zenekarról vagy sikeres franchise-ról, az élelmes producerek és stúdiók az utolsó cseppig kisajtolják a bennük rejlõ lehetõségeket.

Persze ez nem mindig baj, sõt! Lauren Shuler Donner szavai egy megkönnyebbült sóhajt váltottak ki belõlem. A hölgyemény ugyanis a rendkívül sikeres – és általam igazán kedvelt – X-Men-trilógia producere és a minap elárulta, hogy megkezdõdtek a mutánskaland negyedik részének elõkészületei.

„Az újabb szereplõket már leszerzõdtettük, ám a régebbiekkel még nem jutottunk dûlõre” – árulta el Lauren. A producernõ azt is elmondta, hogy jelenleg Halle Berry, Hugh Jackman, Rebecca Romijn, Famke Janssen és Anna Paquin szereplésérõl folynak a tárgyalások.

Szóval a mutánsok ismét visszatérnek. A producer önbizalmát mi sem bizonyítja jobban, hogy már ki is tûzték a bemutató dátumát: 2007. december 1. Érdekesség, hogy az X-Men 4 lesz a harmadik film, mely jövõre a mutáns-franchise kereteiben a mozikba kerül. Év végén kezdõdnek a Wolverine forgatási munkálatai, majd utána az ifjú Magneto kalandjai is megelevenednek a vásznakon.