JLA a Smallville-ben!

[Lex] Õsszel rajtol a Smallville hatodik évadja! És az évad során ismét egy DC Comics szuperhõs látogat el a csendesnek nem mondható kisvárosba. Név szerint Green Arrow, alias Oliver Queen

Továbbá Alfred Gough (a sorozat egyik alkotója) ComicsContinuum.com-nak adott interjújában elárulta, hogy régi ismerõsöket is viszontláthatunk majd a szezon folyamán. Elmondása szerint a közeljövõben ismét feltunik majd FLASH (a negyedik évad legnépszerûbb vendégszereplõje) és CYBORG (az ötödik évad egyik legnézettebb epizódjának hõse).

Green Arrow legalább 7 epizódban fog feltûnni, eltérõen az eddigi szuperhõs-vendégszereplõktõl. A figurát az a Justin Hartley fogja megformálni, aki Aquaman-t alakította volna az Alfred Gough és Miles Millar által megálmodott, ám végül meg nem született sorozatban.

Alfred Gough elmondása szerint a figurát minimum hét epizódban fogjuk látni. Mégpedig igen jelentõségteljes szerepben, ugyanis az õ terve lesz az Igazság Ligájának (JUSTICE LEAGUE) megalakítása. Hozzá hasonló gondolkodású, különleges képességû embereket keres majd, akikkel szervezett formában küzdhetnek az igazságért, a gonosztevõk ellen.
Clark kezdetben bizalmatlan lesz vele, ahogy a korábbi évadok folyamán tette azt Flash és Aquaman esetében egyaránt. Azonban késobb meglátja Oliver tervének értékét. Ugyanakkor az évek folyamán Clark, ahogy idõsödött, egyre elõvigyázatosabbá vált. Ennek okán azt fogja vallani: õ mindig ott lesz, hogy segítsen, de nem kíván tagjává válni egy ilyesféle igazságtevõ szervezetnek.

További érdekes információ, hogy nyílvetõ igazságharcossal romantikus viszonyba fog kerülni Lois Lane.

Forrás: SMALLVILLE.HU