Digedagék visszatérnek!

(abrafaxe.org) Mivel is tiszteleghetne méltóbb módon a Kiadó az ötven esztendõs Mozaik elõtt, mivel is szerezhetne nagyobb örömöt a gyûjtõknek, olvasóknak, ha nem azzal, hogy megkezdi a hajdani kedvencek újbóli kiadását?

Bizonyára sokan emlékeznek még Dig, Dag és Digedag izgalmas kalandjaira, Irgumburgum lovagra, a gonosz Coffinsra, az elszegényedett török szultánra és a többiekre.
Sokan kérték, sokan kérdezték, sokan említették, szeretnék újra olvasni a harminc évvel ezelõtt kiadott Mozaikokat, szeretnék megismerni azokat a történeteket, amelyek magyar nyelven soha nem jelentek meg.
Nos, az ötvenedik évforduló végre lehetõséget ad e kívánság teljesítésére.

December elsõ napjaiban kijön a nyomdából a negyvenhat könyvet számláló Digedag sorozat elsõ kötete.
A történetet a törökországi kalanddal kezdjük, amelynek elsõ két füzetét a magyar olvasók is megismerhették annak idején.
Évente négy könyv kiadását tervezzük. Egy-egy kötet négy, hat füzet anyagát tartalmazza, az eredeti szerkesztési elveknek megfelelõen. Terjedelmük 100-150 oldal között lesz.

Nyomatékkal hívjuk föl minden Érdeklõdõ figyelmét arra, hogy a Digedag könyveket is kis példányszámban, limitált mennyiségben adjuk ki, így könnyen elõfordulhat, hogy a késõn jelentkezõk lemaradnak a sorozat elsõ köteteirõl.
A könyvsorozat nem kerül árusi terjesztésbe, így csakis a Kiadónál rendelhetõ, vagy vásárolható meg.

A kiadvány tervezett ára kötetenként 5.300.- Ft. + postaköltség, melyet itt lehet megrendelni.